Tripje naar Chengdu
Levensechte pandadroom in Chengdu – “Het is heel ontspannend om naar ze te kijken”
31 mei 2017
Primabad
Primabad: Al meer dan 30 jaar bijzonder
30 juni 2017

Being Bella, a zumba way of life

Bella, zumba way of life

Bella, zumba way of life

Het Nederlandse team van We R Asia is in hart en nieren Nederlands (en een klein beetje Indisch). Het team dat We R Asia vertegenwoordigt vanuit China is daarentegen – je raad het al – hartstikke Chinees. Achter de schermen vinden dus een hele hoop activiteiten plaats die goede communicatie benodigen tussen deze twee teams. Enkel een goede en transparante samenwerking maakt het succes van We R Asia mogelijk. Maar welke Chinese tijgers maken We R Asia een goed geolied bedrijf vanuit het oostelijk halfrond? De komende weken nemen we je via vlogs mee voor een kijkje achter de schermen bij elk van onze Chinese collega’s, met als aftrap onze sportieve Bella!

 

All about Bella

Tang Qin (唐芹) is haar oorspronkelijk Chinese naam. Maar wij noemen haar Bella, naar haar tweede, Engelse naam. Klein van stuk, een bommetje van energie en hartstikke lief. Haar zoontje You En, wat betekent ‘dankbaar in het leven staan vanaf een jonge leeftijd’, maakt haar drukke leventje compleet. En als kers op de taart geeft ze ook nog eens de lokale zumba lessen. Een goed figuur acht ze namelijk van groot belang, en daar neemt ze strikte maatregelen voor (zie 1:50).

 

In de spotlights

Bella heeft al eerder in de spots gestaan in een blog over hoe ze bij We R Asia terecht is gekomen. Deze keer staat ze letterlijk in de spotlights, want stagiaire Anna heeft een vlog gemaakt over haar persoonlijke leven en haar dagelijkse bezigheden. Van zumba tot vriendinnen ontmoeten, Bella staat niet stil. Behalve als ze aan het werk is dan…

 

 

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van ons hardwerkende team in Dongguan? Anna’s camera blijft draaien, dus komende maand verwachten we een update over onze Chinese collega Vanessa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *