Van je aanvraag
tot aan de levering.
Alles is tot in de
puntjes uitgedacht.

Onze werkwijze

Aanvraag

Als je aanvraag voor een productie bij ons binnenkomt, zullen we eerst binnen ons team bespreken wat de mogelijkheden zijn. Daarna bespreken we de mogelijkheden samen met jou. Als we een overeenstemming hebben bereikt en een ontwerp hebben gerealiseerd, zetten we de aanvraag uit bij onze collega’s in China, Vietnam of India, afhankelijk van het producttype.

Zoektocht naar leverancier

Zodra de aanvraag uitstaat, zal vanuit China, Vietnam of India gezocht worden naar fabrikanten die aansluiten op je aanvraag. Deze leveranciers moeten daarnaast voldoen aan de kwaliteitseisen en de mate van verantwoorde productie die we bij We R Asia aan hen de stellen.

Zodra een juiste leverancier is gevonden, maken we een offerte op maat. Bij akkoord zal vervolgens de sampleproductie van start gaan.

Sampleproductie

Het proces van sampleproductie duurt net zolang totdat het goed is. Gedurende de sampleproductie zal ons team in Azië geregeld checken of de productie op schema ligt. Als de eerste samples bij de leverancier klaar zijn, zullen deze vervolgens door ons team in Nederland worden beoordeeld. Pas als wij tevreden zijn, sturen we het je toe voor goedkeuring.

Na de goedkeuring van je sample, zullen we overgaan tot productie.

Productie

Na je goedkeuring instrueren we de leverancier dat deze van start kan gaan met de productie. Tijdens het productieproces voeren wij vanuit ons kantoren in Azië regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat het product aan alle standaarden en normen voldoet die wij stellen. In de tussentijd houden we je regelmatig op de hoogte over de vorderingen in het productieproces.  

Wil je zelf eens een kijkje komen nemen in de fabriek tijdens de productie van jouw aanvraag? Dan nodigen we je graag een keer uit in Dongguan, Ho Chi Minh Stad of Mumbai!

Levering

Het productieproces is afgerond en je producten staan klaar om vervoerd te worden. Tijdens de aanvraag heb je aangegeven of je de producten per zeevracht of luchtvracht wil laten vervoeren. Een combinatie van beide is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Zodra je producten in Nederland zijn aangekomen worden deze door ons opgehaald. Wij bezorgen je producten dan vervolgens op het door jou gewenste adres.  

Zelf altijd overzicht houden

Om een strak overzicht te houden over het proces van outsourcen naar Azië hebben we onze systemen optimaal ingericht voor onszelf, maar ook voor jou als klant zodat je continu op de hoogte kan blijven. Daarom hebben we een Online klantenportaal  ingericht. Hierin kun je de status van je project bijhouden, nieuwe aanvragen inschieten, contact opnemen met je projectmanager, en zelfs de Track & Trace van het schip met je producten bekijken. Zo weet je precies in welke fase jouw aanvraag zich bevindt.

Onze werkwijze