Een nieuwe aanwinst in team We R Asia: Laura Peffer

Sinds een aantal weken hebben we een nieuw gezicht binnen team We R Asia: Senior Project Manager Laura Peffer. Met veel ervaring in product en project management zit ze hier helemaal op haar plek. Tijd om haar voor te stellen dus!


Kun je jezelf voorstellen? 

“Ik ben Laura Peffer, 32 jaar en ik woon in Oss met mijn vriend Dylan en mijn zoontje Boyd van 1,5. In mijn vrije tijd ga ik heel graag rolschaatsen. Ik hou ook van eten koken en borrelen met vrienden. Je zou me dus wel een echte bourgondiër kunnen noemen. Ik ben ook wel een gezelligheidsmens, dus van veel mensen om me heen word ik altijd blij.”


Hoe zag je carrière er tot We R Asia uit?

“Ik heb heel lang in de paddenstoelen gewerkt bij het bedrijf van mijn ouders, waar ik heel veel over de business wereld heb geleerd. Daar ben ik tijdens mijn Master in Marketing gestart. Toen ben ik na mijn afstuderen eigenlijk blijven hangen, en heb ik een stukje marketing en een stukje sales op me genomen. In de sales ben ik me gaan ontwikkelen op bestaande klanten (account management), maar ook nieuwe klanten. Daarna ben ik gestart bij Koninklijk Sanders als product manager.”


En wat ga jij toevoegen aan team We R Asia?

“Alles wat ik heb geleerd van mijn werkervaring bij mijn ouders en bij Koninklijk Sanders neem ik mee naar We R Asia. Ik had volledige verantwoordelijkheid over mijn klanten en zorgde dat alles van A tot Z geregeld werd. En daar zat ook een stukje relatiebeheer bij natuurlijk. Die mix maakt denk ik wel dat ik hier goede input kan brengen in mijn nieuwe functie!”


Waarom zijn jij en We R Asia dan dé perfecte match?

“Een klein team betekent ook snel schakelen en korte lijnen. Niet lullen maar poetsen. Met z’n allen het doel bereiken en tussendoor ruimte maken voor gezelligheid. Dat spreekt mij wel heel erg aan. Daarnaast twijfelde ik bij mijn eerste studiekeuze al over internationale handel, dus ik heb altijd wel de ambitie gehad om internationaal te werken.”


Hoe ervaar jij je eerste weken hier en waar kijk je het meeste naar uit? 

“Super leuk! Het is echt een warm bad met een hele fijne sfeer. Iedereen wil je helpen, en als je iets goed doet wordt dat ook erkend. Dat maakt wel dat ik met een heel goed gevoel naar mijn werk ga. Ik ben nu nog echt in de startende fase, dus ik kijk erg uit naar het moment dat ik de klanten door en door ken en ook mee uit kan bouwen. Dus vooral zelf meedenken met de klant en actief de klant helpen om door te groeien. Dat samenspel tussen vraag en aanbod is uitdagend, maar daarom ook heel leuk.”


En tot slot, wat is je favoriete Aziatische maaltijd?

“Aziatisch eten? Lekker! Als ik moet kiezen denk ik spring rolls, uit Vietnam natuurlijk. En noedel soepen, daar ben ik ook wel echt fan van.”


Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 20.000 euro per jaar.


Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen rondom produceren in China, Vietnam en India? Volg ons dan op LinkedIn!

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong