Wat we doen

Wanneer je als Europees bedrijf je productie in Azië onder wil brengen, kun je een aantal obstakels ervaren. We R Asia is gelukkig sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie in Azië voor onze Europese klanten. We zijn er voor klanten die een geheel uniek product in een hoeveelheid van 500 á 1.000 stuks willen laten maken. Of dat nou sportattributen of industriële onderdelen zijn, we kennen de juiste leverancier.
Vanuit onze vestiging in Nederland én onze vestigingen in China, Vietnam en India verzorgen we je volledige productie. Wat we doen voor jouw productie gaat van het sample proces tot aan de import en levering bij de door jou gewenste locatie.

We hebben jarenlange ervaring en lokale aanwezigheid met een kantoor in China, en sinds 2020 ook in Vietnam. Hierdoor kennen we precies de juiste leveranciers die aansluiten op jouw specifieke wensen en kunnen we je een verantwoorde productie van hoge kwaliteit beloven. En dat voor een scherpe prijs! Zo hoef jij je alleen nog maar te focussen op dat wat jij leuk vindt om te doen. De productie verzorgen wij, dat is wat we doen.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

“We ontwikkelen kwaliteitsproducten op maat met behulp van onze collega’s in Azië.” 

Jasper Delisse

Directeur

Op basis van jouw wensen zoeken wij een passende producent in China, Vietnam of India voor jouw product. Bij deze producent starten we een sampletraject, totdat jij zelf akkoord bent met het resultaat. Dan pas starten we de sourcing van jouw product uit Azië.

Wat we doen om voortdurend kwaliteit te waarborgen is regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren bij onze leveranciers in China, Vietnam en India. Ook als je (nog) geen klant bent, kunnen we bij jouw bestaande leverancier een controle op kwaliteit, duurzaamheid en werkomstandigheden uitvoeren. Is de kwaliteit niet naar behoren? Dan zoeken we graag samen met jou naar een alternatief.

Tijdens het sourcingtraject van jouw product in Azië houden we je op de hoogte van belangrijke ontwikkeling in zowel productie als bijvoorbeeld transport of reguleringen. Zo werken we naar een zo transparant en duurzaam mogelijke productie in Azië, en blijf je op de hoogte van wat we doen voor jouw product in Azië.  

Wat we doen

We beloven

     Open en eerlijke communicatie


     Volledige ontzorging tijdens het productieproces


      Maatwerk producten van hoge kwaliteit


     Een zo verantwoord mogelijke productie


Missie: wat we doen

Bij We R Asia willen we onze klanten compleet ontzorgen door ze de beste professionele service en de hoogste kwaliteit producten te geven, op de meest duurzame manier in alle fases van productie en transport, waar onze toegewijde mensen het verschil maken.  

Visie

Volgens We R Asia moet elke ondernemer die de mogelijkheid in Europa te produceren, de productie ook uitbesteden in Europa. Maar als het niet anders kan, helpen wij je zo verantwoord en duurzaam mogelijk te produceren in Azië.

Duurzame productie in Azië

Wat we doen als jouw productiepartner is ervoor zorgen dat al onze leveranciers voldoen aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw producten. Deze leveranciers worden ook regelmatig gecontroleerd door onze teams in Azië, zodat de afgesproken kwaliteit gewaarborgd wordt.
Met onze leveranciers werken we naar steeds duurzamere producties uit Azië, door samen te zoeken naar waardevolle productinnovaties. Zo zorgen wij ervoor dat produceren in Azië voor jou verzorgd wordt, en jij je kan focussen op waar je echt goed in bent.

Onze teams

We R Asia is opgericht in 2007, waardoor we jarenlange ervaring hebben met de beste sourcing in Azië. Onze methodiek staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles.

Succesvol sourcen uit Azië wordt bij We R Asia ondersteund door lokale teams in Nederland, China, Vietnam en India. Zo hebben we nauw contact met al onze leveranciers en zorgen we dat het alles soepel verloopt voor jouw bedrijf met wat we doen in Azië. Bekijk hier alle teams die voor jouw bedrijf in Nederland en Azië de productie en het contact met onze leveranciers verzorgen.