Kwaliteitscontrole China

Je kiest ervoor om producten te laten maken in China of ergens anders in Azië, en je wilt natuurlijk dat deze producten voldoen aan jouw kwaliteitseisen, dat kan met onze kwaliteitscontrole China. Vanuit Nederland is dit lastig te controleren, al helemaal in deze tijd. Daarom verzorgen wij voor jou de kwaliteitscontroles op locatie in China!

Door onze lokale aanwezigheid in China, Vietnam en India zitten we bovenop het productieproces en is communicatie ook geen barrière. Zo kunnen wij een zo volledig mogelijke kwaliteitscontrole voor jou uitvoeren.

Onze kwaliteitscontroleurs werken volgens de methodiek die vormgegeven is vanuit ons kantoor in Nederland, en deze staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles.

Zo wordt de kwaliteitscontrole China verzorgd, en kun jij je focussen op waar je echt goed in bent. Wat doen we dan precies voor jou?

Als eerste doen we een onderzoek naar de materialen en productiewijze van jouw product, en bevragen we de kwaliteitseisen die jij wenst. Ook doen we vooronderzoek naar de reputatie van de desbetreffende leverancier. Zo kunnen we de kwaliteitscontrole China zo volledig mogelijk voorbereiden.

Onze kwaliteitscontroleur in China gaat fysiek langs bij de leverancier om de kwaliteitscontrole op locatie uit te voeren. Dit doen we door een aantal samples te testen op kwaliteit en materialen. Ook kijken we hoe de omstandigheden in de fabriek zijn.

We schrijven een uitgebreide rapportage over onze bevindingen. Deze koppelen we natuurlijk ook terug naar jou. Is de kwaliteit niet naar behoren na onze kwaliteitscontrole China? Dan kunnen we mee helpen zoeken naar een leverancier die qua kwaliteitseisen wel aansluit op jouw wensen.

Onze kwaliteitscontroleurs

Vanuit ons team in Nederland werken we nauw samen met onze teams in China, Vietnam en India. Schumi en Kane, kwaliteitscontroleurs in team China, voeren daarbij de kwaliteitscontroles uit voor onze leveranciers in China.

“Het garanderen van kwaliteit is mijn verantwoordelijkheid. Tijdens de kwaliteitscontroles op locatie check ik daarom of de producten voldoen aan de eisen van de klanten, maar ook of de fabriek voldoet aan de duurzaamheidseisen die We R Asia stelt.” – Schumi, kwaliteitscontrole China

Met plezier nodigen we je uit om samen met Schumi of een van onze andere kwaliteitscontroleurs je maatwerk productie in China met eigen ogen te komen bekijken!

Benieuwd naar welke mensen de kwaliteitscontroles en producties voor We R Asia in Azië verzorgen? Bekijk dan hier ons volledig team.

Kwaliteitscontrole China: Rapport

In het rapport dat je ontvangt na onze kwaliteitscontrole China vind je een uitgebreide beoordeling van de leverancier. Hierin kun je bijvoorbeeld details terugvinden over de materialen die gebruikt worden voor je product, en ook over de kwaliteit van het productieproces.

Daarnaast geven we met onze kwaliteitscontrole China ook een transparant beeld van de omstandigheden in de fabriek. Zo kun je denken aan een veilig werkomgeving en genoeg vrije tijd voor de werknemers. We R Asia streeft dan ook naar duurzame en verantwoorde producties, met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Duurzame kwaliteit uit China

Produceren in China kan veel uitdagingen met zich meebrengen, maar ook vooral veel voordelen. De productiekosten liggen er lager, de schaalbaarheid van je productie is vaak hoger en je zorgt voor een gezonde risicospreiding in je productie.

Bij We R Asia zorgen we ervoor dat al onze leveranciers voldoen aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw bedrijf. Deze leveranciers worden ook regelmatig gecontroleerd door ons team met de kwaliteitscontrole China zodat de afgesproken kwaliteit gewaarborgd wordt.

Samen met onze leveranciers werken we naar steeds duurzamere producties. Zo zorgen wij ervoor dat produceren in China voor jou verzorgd wordt, en dat we samen zoeken naar innovaties om de waarde van jouw product te vergroten.