Produceren in China

Je wil je producten laten produceren in China, want de productiekosten liggen er lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere rijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers dat kunnen. Toch kan de complexheid van het produceren in China zorgen voor wat risico’s. In dat geval is We R Asia dé productiepartner in China voor jou!

Door onze jarenlange ervaring met het bemiddelen van produceren in China, Vietnam en India én onze lokale aanwezigheid binnen Azië kunnen wij de beste producenten in China vinden die passen bij jouw kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Zo verzorgen wij het hele proces van de zoektocht naar een leverancier tot de levering. Wat doen we precies voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken wij als jouw productiepartner in China een van de juiste producenten in China die aansluit bij jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we verder met de productie.

We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij onze producenten in China, zo ook bij jouw producent. Zo zorgen we dat we de voortgang en kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en bijsturen waar nodig. Zo houden we overzicht en controle over de productie.

Op het moment dat het produceren van je aanvraag is afgerond in China zorgen we dat de producten per lucht- of zeevracht worden afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de import vanuit onze producenten in China.

Produceren in China

We R Asia is opgericht in 2007, hierdoor hebben we jarenlange ervaring met het duurzaam produceren in China. Onze methodiek staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, project management en kwaliteitscontroles.

Al sinds jaar en dag hebben we een kantoor in China, met vijf Chinese collega’s. Sommige van hen kunnen we al jaren onze collega’s noemen, en zij zorgen voor een goede connectie met onze producenten in China. Om de twee à drie maanden gaat iemand van ons Nederlandse team naar China, om te kijken hoe het met iedereen is, maar ook om een kijkje te nemen bij al onze leveranciers. Zo houden we gevoel met elkaar, maar ook met onze leveranciers.

Benieuwd naar wie jouw productiepartner in China en Nederland is? Bekijk dan hier ons volledige team.

Productie in China kan een grote stap zijn voor jouw bedrijf, waar veel uitdagingen bij komen kijken. Dus wat zijn eigenlijk de voordelen van produceren in China.

De productiekosten in China liggen vaak lager dan in Europa. Dit maakt samenwerken met producenten in China een aantrekkelijke optie voor veel bedrijven.
Als jouw bedrijf groeit, wil je ook dat je productie meteen mee kan groeien. De schaalbaarheid van produceren in China kan hier een groot voordeel bij zijn.
Een productiepartner in China draagt bij aan een geografische risico spreiding in je productie. Dit zorgt voor goede risico spreiding en flexibiliteit.
Met onze lokale teams kunnen we uitgebreid onderzoek doen naar de juiste producenten in China voor jouw bedrijf. Dit geldt uiteraard ook voor Vietnam en India.

Productie uitbesteden

Zodra je aanvraag besproken is en uitstaat, zal ons team in China gaan zoeken naar een potentiële producenten in China voor jouw product. Deze leveranciers moeten voldoen aan jouw en onze kwaliteits- en duurzaamheidseisen. De sampleproductie gaat pas van start als jij akkoord bent.

Na goedkeuring van de sample instrueren we de leverancier dat het proces van produceren in China kan starten. Als productiepartner in China voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat het product aan alle standaarden en normen voldoet. Ook houden we je regelmatig op de hoogte met nieuws over de productie.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op via info@we-r-asia.com of +31 413 395250.