Over ons

We R Asia is al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in China, Vietnam en India. Samen met onze lokale teams helpen we je bij het sourcen, bemiddelen en leveren van duurzame productie in Azië. 

Meer over ons:
De voordelen van produceren in China, Vietnam en India

Wanneer je opzoek bent naar het uitbesteden van je productie, heb je de mogelijkheid om leveranciers te zoeken in Europa of Azië. We raden altijd aan om een leverancier in Europa te zoeken als dat mogelijk is. Maar wanneer je toch op zoek bent naar een leverancier in Azië helpen we je graag zo duurzaam mogelijk te produceren in Azië. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij op nummer één.

Maar wat is dan het voordeel van produceren in China, Vietnam of India? Ten eerste is de kostprijs van de producten lager. Ook is de efficiëntie van de productie een stuk hoger. Wat daarnaast een groot voordeel is, is dat het productieproces volledig uit handen wordt genomen. Doordat we vanuit onze vestigingen in Nederland, China, Vietnam en India het proces van de aanvraag tot aan de levering beheren hoef jij je hier helemaal geen zorgen over te maken. Zo kun jij je bezig houden met dat wat jij leuk vindt om te doen.

Zit je erover te denken om productie uit te besteden in Azië en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust telefonisch contact met ons op.