Over We R Asia

We R Asia is al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in China en andere delen van Azië.  

Of je nou badkamermeubelen, knuffels of industriële onderdelen wil laten produceren: vanuit onze vestiging in Nederland én onze vestiging in China verzorgen we je volledige productie. Van de tekentafel tot aan de levering.  

Mede door onze jarenlange ervaring, maar ook door onze lokale aanwezigheid met een kantoor in China, kennen we precies de juiste leveranciers die aansluiten op jouw specifieke wensen. Zo kunnen we je een verantwoorde productie van hoge kwaliteit beloven. En dat voor een scherpe prijs! Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de barrières die komen kijken bij het uitbesteden van je productie in China.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

We R Asia - Maatwerkproductie in Azië

“We ontwikkelen kwaliteitsproducten op maat met behulp van onze collega’s in Azië.”

Jasper

Algemeen directeur

We beloven

      Open en eerlijke communicatie

 

 

   Volledige ontzorging tijdens het productieproces

 

 

      Maatwerk producten van hoge kwaliteit

 

 

      Een zo verantwoord mogelijke productie

 

Missie

We willen mensen bewust maken van de impact van productie op mens en milieu. En we willen iedereen de mogelijkheid bieden tot duurzaam produceren in China en andere delen van Azië.  

Visie

Volgens ons moet elke ondernemer die de mogelijkheid heeft in Europa te produceren, de productie in Europa uitbesteden. Maar als het niet anders kan, helpen wij je zo verantwoord en duurzaam mogelijk te produceren in China en andere delen van Azië.

 

Als leidraad houden we altijd Sustainable Development Goals 3,8, 9 en 12 in acht.