Produceren in Vietnam

Jij wilt jouw producten laten produceren in Vietnam, want de productiekosten liggen er lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers dat kunnen. Toch kan de complexheid van het produceren in Vietnam zorgen voor wat risico’s. In dat geval is We R Asia dé productiepartner in Vietnam voor jou!

Door onze jarenlange ervaring met het bemiddelen van produceren in Vietnam, China en India én onze lokale aanwezigheid in Azië kunnen wij de beste producenten in Vietnam vinden die passen bij jouw kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Zo verzorgen wij het hele proces van de zoektocht naar een leverancier tot de levering. Wat doen we precies voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken wij als jouw productiepartner in Vietnam een van de juiste producenten in Vietnam die aansluit bij jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we verder met produceren in Vietnam.
We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij onze producenten in Vietnam, zo ook bij jouw producent. Zo zorgen we dat we de voortgang en kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en bijsturen waar nodig. Zo houden we overzicht en controle over produceren in Vietnam.

Op het moment dat het produceren van jouw aanvraag is afgerond in Vietnam zorgen we dat de producten per lucht- of zeevracht worden afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de import vanuit onze producenten in Vietnam.

Produceren in Vietnam

We R Asia is opgericht in 2007, hierdoor hebben we jarenlange ervaring met het duurzaam produceren in Vietnam. Onze methodiek staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles.

Sinds medio april 2020 hebben we een kantoor geopend in Ho Chi Minh City, Vietnam. Hier zitten onze Vietnamese collega’s Linh en Path, die de zoektocht naar leveranciers, de kwaliteitscontroles en de levering op zich nemen vanuit Vietnam. Zij verzorgen dus het hele proces van importeren uit Vietnam.

Benieuwd naar wie jouw productiepartner in Vietnam en Nederland is? Bekijk dan hier ons volledige team.

Produceren in Vietnam kan een grote stap zijn voor jouw bedrijf, waar veel uitdagingen bij komen kijken. Dus wat zijn eigenlijk de voordelen van produceren in Vietnam.
De productiekosten in Vietnam liggen vaak lager dan in Europa. Dit maakt samenwerken met producenten in Vietnam een aantrekkelijke optie voor veel bedrijven.
Als jouw bedrijf groeit, wil je ook dat je productie meteen mee kan groeien. De schaalbaarheid van produceren in Vietnam kan hier een groot voordeel bij zijn.

Een productiepartner in Vietnam draagt bij aan een geografische risicospreiding in je productie. Dit zorgt voor goede risicospreiding en flexibiliteit.

Met onze lokale teams kunnen we uitgebreid onderzoek doen naar de juiste producenten in Vietnam voor jouw bedrijf. Dit geldt uiteraard ook voor China en India.

Productie uitbesteden

Zodra jouw aanvraag besproken is en uitstaat, zal ons team in Vietnam gaan zoeken naar een potentiële producenten in Vietnam voor jouw product. Deze leveranciers moeten voldoen aan jouw en onze kwaliteits- en duurzaamheidseisen. De sampleproductie gaat pas van start als jij akkoord bent.

Na goedkeuring van de sample instrueren we de leverancier dat het proces van produceren in Vietnam kan starten. Als productiepartner in Vietnam voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat het product aan alle standaarden en normen voldoet. Ook houden we je regelmatig op de hoogte met nieuws over produceren in Vietnam.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op.