Private Labeling Vietnam

Private Labeling: Op Maat Gemaakte Producten door We R Asia in Vietnam. We R Asia biedt een unieke private labeling mogelijkheid aan in nauwe samenwerking met ons toegewijde team in Vietnam. Ons kantoor in Vietnam bevindt zich in Ho Chi Minh City. Team Vietnam bestaat uit onze toegewijde collega’s Path en Linh. Onze focus ligt op het creëren van op maat gemaakte producten voor onze klanten, binnen verschillende productcategorieën in Vietnam.


Private Labeling Vietnam: Goede Service en Kwaliteit

We R Asia streeft ernaar het importproces van producten uit Azië voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit doen we door direct contact te leggen met ons team in Vietnam, dat de communicatie aangaat met de fabrikanten ter plaatse. In nauw overleg met de klant worden afspraken gemaakt over het gewenste resultaat. Eerst geeft iedere klant bij ons goedkeuring op het ‘gouden sample’. Als dit is gebeurd gaat het productieprocess pas van start! Bovendien beoordelen we of alle producten in een enkele container passen of dat er ruimte is voor andere producten, waarbij een gemengde container van toepassing kan zijn. Gedurende het proces houden we onze klanten regelmatig op de hoogte met updates over de verzendtijd en de productiestatus. Op deze manier streven we ernaar een transparante en efficiënte samenwerking te bevorderen, waarbij de klant altijd goed geïnformeerd is over de voortgang van hun import. 


Private labeling specialisaties in Vietnam: 

 

Kleding en Textiel, Vooral in de Schoenensector

Een van de specialiteiten is private labeling Vietnam, is de kleding- en textielindustrie, met een specifieke nadruk op de schoenensector. Ons team in Vietnam staat klaar om hoogwaardige kleding en textielproducten te produceren die naadloos aansluiten bij de wensen en merkidentiteit van onze klanten.


Meubels en Houtmaterialen

We R Asia streeft ernaar om ook op het gebied van meubels en houtmaterialen een verschil te maken. Onze samenwerking met deskundige fabrikanten in Vietnam zorgt ervoor dat we op maat gemaakte meubelstukken kunnen leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.


Bamboe-gerelateerde Producten

Bamboe is een bijzonder veelzijdig materiaal, en we benutten het volledige potentieel ervan. Ons team in Vietnam produceert diverse producten, zoals gebruiksvoorwerpen en decoratieve items, met behulp van dit duurzame materiaal. Daarom is dit ook zeker een mooi materiaal om te gebruiken voor Private Labeling Vietnam. 


Plastic Artikelen, Metalen Onderdelen, en Meer

Naast textiel, hout en bamboe, zijn we ook bedreven in het produceren van diverse andere producten. Van plastic artikelen tot gestanste metalen onderdelen, van hoogwaardige lederwaren tot rubber- en siliconenproducten, We R Asia zet zich in om diverse private labeling producten uit Vietnam te leveren.


Verpakking en Op Maat Gemaakte Items

Onze expertise strekt zich ook uit tot het gebied van verpakkingsmaterialen en op maat gemaakte items, ook wel Private Labeling Vietnam. Of het nu gaat om specifieke verpakkingen of op maat gemaakte producten, ons team zorgt ervoor dat elk detail voldoet aan de verwachtingen van onze klanten.


Private labeling Vietnam bij We R Asia, in samenwerking met ons team in Vietnam biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar op maat gemaakte producten. Ons streven naar kwaliteit, vakmanschap en diversiteit stelt ons in staat om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en hun merken tot leven te brengen door middel van unieke, gepersonaliseerde producten.  


Logo | We R Asia

Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong