Produceren in India

Jij wilt jouw producten laten produceren in India, want de productiekosten liggen er lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers dat kunnen. Toch kan de complexheid van het produceren in India zorgen voor wat risico’s. In dat geval is We R Asia dé productiepartner in India voor jou!

Door onze ervaring met het bemiddelen van produceren in India, China en Vietnam én onze lokale aanwezigheid in Azië kunnen wij de beste producenten in India vinden die passen bij jouw kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Zo verzorgen wij het hele proces van de zoektocht naar een leverancier tot de levering. Wat doen we precies voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken wij als jouw productiepartner in India één van de juiste producenten die aansluit bij jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we verder met produceren.

We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij onze producenten in India, zo ook bij jouw producent. Zo zorgen we dat we de voortgang en kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en bijsturen waar nodig. Zo houden we overzicht en controle over de productie.

Op het moment dat het produceren van jouw aanvraag is afgerond in India zorgen we dat de producten per lucht- of zeevracht worden afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de import vanuit onze producenten.

Productiepartner in India

We R Asia is opgericht in 2007, hierdoor hebben we jarenlange ervaring met het duurzaam produceren in India, China en Vietnam. Onze methodiek staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles.

Sinds 2021 hebben we ons kantoor in India geopend met onze Indiase collega Anirudh. Hij heeft in het Westen gestudeerd en daar ook relevante werkervaring opgedaan. In India wordt hij ook ondersteund door verschillende sourcing professionals. Zo kunnen ze voor jou de perfecte match vinden met een Indiase leverancier. Onze lokale aanwezigheid zorgt voor een nauwe samenwerking met onze leveranciers, zodat produceren in India voor jouw bedrijf soepel verloopt.

Benieuwd naar wie jouw productiepartner in India en Nederland is? Bekijk dan hier ons volledige team.

Team India | We R Asia
Produceren in India kan een grote stap zijn voor jouw bedrijf, waar veel uitdagingen bij komen kijken. Dus wat zijn eigenlijk de voordelen van produceren in India.
De productiekosten in Vietnam liggen vaak lager dan in Europa. Dit maakt samenwerken met producenten in India een aantrekkelijke optie voor veel bedrijven.
Als jouw bedrijf groeit, wil je ook dat je productie meteen mee kan groeien. De schaalbaarheid van produceren in India kan hier een groot voordeel bij zijn.

Een productiepartner in India draagt bij aan een geografische risicospreiding in je productie. Dit zorgt voor goede risicospreiding en flexibiliteit.

Met onze lokale teams kunnen we uitgebreid onderzoek doen naar de juiste producenten in India voor jouw bedrijf. Dit geldt uiteraard ook voor China en Vietnam.

Productie uitbesteden

Zodra jouw aanvraag besproken is en uitstaat, zal ons team in India gaan zoeken naar een potentiële producenten in India voor jouw product. Deze leveranciers moeten voldoen aan jouw en onze kwaliteits- en duurzaamheidseisen. De sampleproductie gaat pas van start als jij akkoord bent.

Na goedkeuring van de sample instrueren we de leverancier dat het proces van produceren in India kan starten. Als productiepartner voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat het product aan alle standaarden en normen voldoet. Ook houden we je regelmatig op de hoogte met nieuws over produceren in India.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op.