Produceren in Azië

Je wilt jouw producten laten produceren binnen Azië in bijvoorbeeld China, Vietnam of India, want de productiekosten liggen er lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers dat kunnen. Toch kan de complexheid van het produceren in Azië zorgen voor wat risico’s. In dat geval is We R Asia dé productiepartner in Azië voor jou!

Door onze jarenlange ervaring met het bemiddelen van productie in Azië én onze lokale aanwezigheid in China, Vietnam en India kunnen wij de beste producenten in Azië vinden die passen bij jouw kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Zo verzorgen wij het hele proces van de zoektocht naar een leverancier tot de levering. Wat doen we precies voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken wij als jouw productiepartner in Azië een van de juiste producenten in Azië die aansluit bij jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we verder met de productie.

We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij onze producenten in Azië, zo ook bij jouw producent. Zo zorgen we dat we de voortgang en kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en sturen bij waar nodig. Zo houden we overzicht en controle over de producenten in Azië.

Op het moment dat het produceren van jouw aanvraag is afgerond in Azië, zorgen we dat de producten per lucht- of zeevracht worden afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de import vanuit onze producenten in Azië.

Waarom kiezen voor We R Asia?

De juiste producent

Onze lokale teams vinden voor jou de beste producent in Azië

Sample producties & kwaliteitscontroles

De productie gaat pas van start als de kwaliteit van jouw product op het gewenste niveau is

Duurzame productie

We zorgen voor duurzame materialen tijdens de productie en factory audits

Altijd up to date

In onze online klantenportaal kun je altijd de status van je productie en leveringen zien

Schakel tussen Nederland & Azië

Onze teams in Nederland, China, Vietnam en India zorgen voor een soepel en transparant productieproces, van aanvraag tot levering, waar ook ter wereld

Duurzaam produceren in Azië

We R Asia is opgericht in 2007, hierdoor hebben we jarenlange ervaring met duurzame productie in Azië. Onze methodiek staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles.

Om jouw producten succesvol te produceren in Azië, hebben we lokale teams in Nederland, China, Vietnam en India. Zo hebben we nauw contact met al onze producenten in Azië en zorgen we dat produceren in Azië soepel verloopt voor jouw bedrijf.

Ons team in Nederland overziet het produceren in Azië, uitgevoerd door onze lokale teams in Azië. Benieuwd naar wie jouw productiepartner in Azië is op onze verschillende locaties? Bekijk dan hier ons volledige team.

Produceren van je producten in Azië kan een grote stap zijn voor jouw bedrijf, waar veel uitdagingen bij komen kijken. Dus wat zijn eigenlijk de voordelen van produceren in Azië.

De productiekosten in Azië liggen vaak lager dan in Europa. Dit maakt samenwerken met producenten in Azië een aantrekkelijke optie voor veel bedrijven.
Als jouw bedrijf groeit, wil je ook dat je productie meteen mee kan groeien. De schaalbaarheid van produceren in Azië kan hier een groot voordeel bij zijn.

Een productiepartner in Azië draagt bij aan een geografische risicospreiding in je productie. Dit zorgt voor goede risico spreiding en flexibiliteit.

Met onze lokale teams kunnen we uitgebreid onderzoek doen naar de juiste producten in Azië voor jouw bedrijf, of het nou in China, Vietnam of India is.

Productie uitbesteden

Zodra jouw aanvraag besproken is en uitstaat, zullen onze teams in Azië gaan zoeken naar een potentiële producenten in Azië voor jouw product. Deze leveranciers moeten voldoen aan jouw en onze kwaliteits- en duurzaamheidseisen. De sampleproductie gaat pas van start als jij akkoord bent.

Na goedkeuring van de sample instrueren we de leverancier dat het proces van produceren in Azië kan starten. Als productiepartner in Azië voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat het product aan alle standaarden en normen voldoet. Ook houden we je regelmatig op de hoogte met nieuws over produceren in Azië.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op via info@we-r-asia.com of +31 413 395250.