Kwaliteitscontrole Azië

Je kiest ervoor om producten te laten maken binnen Azië zoals bijvoorbeeld in China, Vietnam of India, en je wil natuurlijk dat deze producten voldoen aan jouw kwaliteitseisen, dat kan met onze kwaliteitscontrole Azië. Vanuit Nederland is dit lastig te controleren, al helemaal in deze tijd. Daarom verzorgen wij voor jou de kwaliteitscontroles op locatie in Azië!

Door onze lokale aanwezigheid in China, Vietnam en India zitten we bovenop het productieproces en is communicatie ook geen barrière. Zo kunnen wij een zo volledig mogelijke kwaliteitscontrole Azië voor jou uitvoeren.

Onze kwaliteitscontroleurs werken volgens de methodiek die vormgegeven is vanuit ons kantoor in Nederland, en deze staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles.

Zo wordt de kwaliteitscontrole Azië verzorgd, en kun jij je focussen op waar je echt goed in bent. Wat doen we dan precies voor jou?

Als eerste doen we een onderzoek naar de materialen en productiewijze van jouw product, en bevragen we de kwaliteitseisen die jij wenst. Ook doen we vooronderzoek naar de reputatie van de desbetreffende leverancier. Zo kunnen we de kwaliteitscontrole Azië zo volledig mogelijk voorbereiden.

Onze kwaliteitscontroleur in China, Vietnam of India gaat fysiek langs bij de leverancier om de kwaliteitscontrole op locatie uit te voeren. Dit doen we door een aantal samples te testen op kwaliteit en materialen. Ook kijken we hoe de omstandigheden in de fabriek zijn.

We schrijven een uitgebreide rapportage over onze bevindingen. Deze koppelen we natuurlijk ook terug naar jou. Is de kwaliteit niet naar behoren na onze kwaliteitscontrole Azië? Dan kunnen we mee helpen zoeken naar een leverancier die qua kwaliteitseisen wel aansluit op jouw wensen.

Waarom kiezen voor We R Asia?

Kwaliteitscontroleurs in Azië

Kun je zelf niet naar jouw leverancier in Azië? Onze kwaliteitscontroleurs gaan voor je langs op locatie

Vooronderzoek

Tijdens het vooronderzoek vragen we naar jouw wensen, en zoeken we potentiële leveranciers

Kwaliteitsrapport

Na de kwaliteitscontrole krijg je van ons een uitgebreid rapport met alle bevindingen

Soepele communicatie

Onze kwaliteitscontroleurs in Azië communiceren alles naar jouw projectmanager in Nederland

Onze kwaliteitscontroleurs

Vanuit ons team in Nederland werken we nauw samen met onze teams in China, Vietnam en India. Schumi, kwaliteitscontroleur in team China, voert daarbij de kwaliteitscontroles uit voor onze leveranciers in China.

“Het garanderen van kwaliteit is mijn verantwoordelijkheid. Tijdens de kwaliteitscontroles op locatie check ik daarom of de producten voldoen aan de eisen van de klanten, maar ook of de fabriek voldoet aan de duurzaamheidseisen die We R Asia stelt.” – Schumi, kwaliteitscontrole Azië

Met plezier nodigen we je uit om samen met Schumi of een van onze andere kwaliteitscontroleurs je maatwerk productie in China of Azië met eigen ogen te komen bekijken!

Benieuwd naar welke mensen de kwaliteitscontroles en producties voor We R Asia in Azië verzorgen? Bekijk dan hier ons volledig team.

Kwaliteitscontrole Azië: Rapport

In het rapport dat je ontvangt na onze kwaliteitscontrole Azië vind je een uitgebreide beoordeling van de leverancier. Hierin kun je bijvoorbeeld details terugvinden over de materialen die gebruikt worden voor je product, en ook over de kwaliteit van het productieproces.

Daarnaast geven we met onze Kwaliteitscontrole Azië ook een transparant beeld van de omstandigheden in de fabriek. Zo kun je denken aan een veilig werkomgeving en genoeg vrije tijd voor de werknemers. We R Asia streeft dan ook naar duurzame en verantwoorde producties, met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Duurzame kwaliteit uit Azië

Produceren in Azië kan veel uitdagingen met zich meebrengen, maar ook vooral veel voordelen. De productiekosten liggen er lager, de schaalbaarheid van je productie is vaak hoger en je zorgt voor een gezonde risico spreiding in je productie.

Bij We R Asia zorgen we ervoor dat al onze leveranciers voldoen aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw bedrijf. Deze leveranciers worden ook regelmatig gecontroleerd door ons team met de kwaliteitscontrole Azië, zodat de afgesproken kwaliteit gewaarborgd wordt.

Samen met onze leveranciers werken we naar steeds duurzamere producties. Zo zorgen wij ervoor dat produceren in Azië voor jou verzorgd wordt, zodat jij je kan focussen op waar je echt goed in bent.