Wat we doen

Wanneer je als Europees bedrijf je productie in Azië onder wil brengen, kun je een aantal obstakels ervaren. We R Asia is gelukkig sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie in Azië voor onze Europese klanten. We zijn er voor klanten die een geheel uniek product in een hoeveelheid van 500 á 1.000 stuks willen laten maken. Of dat nou sportattributen of industriële onderdelen zijn, we kennen de juiste leverancier.
Vanuit onze vestiging in Nederland én onze vestigingen in China, Vietnam en India verzorgen we je volledige productie. Van het sample proces tot aan de import en levering bij de door jou gewenste locatie.

We hebben jarenlange ervaring en lokale aanwezigheid met een kantoor in China, en sinds 2020 ook in Vietnam. Hierdoor kennen we precies de juiste leveranciers die aansluiten op jouw specifieke wensen en kunnen we je een verantwoorde productie van hoge kwaliteit beloven. En dat voor een scherpe prijs! Zo hoef jij je alleen nog maar te focussen op dat wat jij leuk vindt om te doen. De productie verzorgen wij.


Wil je meer weten over onze werkwijze? Of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!
Kwaliteit | We R Asia

“We ontwikkelen kwaliteitsproducten op maat met behulp van onze collega’s in Azië.”

 

Jasper Delisse

Algemeen directeur

Wat we doen

We beloven

     Open en eerlijke communicatie


     Volledige ontzorging tijdens het productieproces


      Maatwerk producten van hoge kwaliteit


     Een zo verantwoord mogelijke productie


Missie

We willen mensen bewust maken van de impact van productie op mens en milieu. En we willen iedereen de mogelijkheid bieden tot duurzaam produceren in Azië.  

Visie

Volgens ons moet elke ondernemer die de mogelijkheid heeft in Europa te produceren, de productie uitbesteden in Europa. Maar als het niet anders kan, helpen wij je zo verantwoord en duurzaam mogelijk te produceren in Azië.

Als leidraad houden we altijd Sustainable Development Goals 3,8, 9 en 12 in acht.