Kwaliteitscontrole India

Je kiest ervoor om producten te laten maken in India of ergens anders in Azië, en je wilt natuurlijk dat deze producten voldoen aan jouw kwaliteitseisen, dat kan met onze kwaliteitscontrole India. Vanuit Nederland is dit lastig te controleren, al helemaal in deze tijd. Daarom verzorgen wij voor jou de kwaliteitscontroles op locatie in India!

Door onze lokale aanwezigheid in China, Vietnam en India zitten we bovenop het productieproces en is communicatie ook geen barrière. Zo kunnen wij een zo volledig mogelijke kwaliteitscontrole voor jou uitvoeren.

Onze kwaliteitscontroleurs werken volgens de methodiek die vormgegeven is vanuit ons kantoor in Nederland, en deze staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles.

Zo wordt de kwaliteitscontrole India verzorgd, en kun jij je focussen op waar je echt goed in bent. Wat doen we dan precies voor jou?

Als eerste doen we een onderzoek naar de materialen en productiewijze van jouw product, en bevragen we de kwaliteitseisen die jij wenst. Ook doen we vooronderzoek naar de reputatie van de desbetreffende leverancier. Zo kunnen we de kwaliteitscontrole India zo volledig mogelijk voorbereiden.

Onze kwaliteitscontroleur in India gaat fysiek langs bij de leverancier om de kwaliteitscontrole op locatie uit te voeren. Dit doen we door een aantal samples te testen op kwaliteit en materialen. Ook kijken we hoe de omstandigheden in de fabriek zijn.

We schrijven een uitgebreide rapportage over onze bevindingen. Deze koppelen we natuurlijk ook terug naar jou. Is de kwaliteit niet naar behoren na onze kwaliteitscontrole India? Dan kunnen we mee helpen zoeken naar een leverancier die qua kwaliteitseisen wel aansluit op jouw wensen.

Onze kwaliteitscontroleurs

Vanuit ons team in Nederland werken we nauw samen met onze teams in China, Vietnam en India. Ons team in India bestaat uit Country Head Anirudh en meerdere ondersteunende sourcing professionals. Zij voeren daarbij de kwaliteitscontroles uit voor onze leveranciers.

“Bij het uitvoeren van een kwaliteitscontrole in India kijk ik vooral naar de manier van productie en de omstandigheden in de fabriek. Zo kunnen we garanderen dat een leverancier voldoet aan jouw kwaliteitseisen en die van We R Asia.” – Anirudh, Country Head India

Met plezier nodigen we je uit om ook samen met een van onze collega’s in India langs te gaan bij jouw leverancier na een kwaliteitscontrole India!

Benieuwd naar welke mensen de kwaliteitscontroles en producties voor We R Asia in Azië verzorgen? Bekijk dan hier ons volledig team.

Team India | We R Asia

Kwaliteitscontrole India: Rapport

In het rapport dat je ontvangt na onze kwaliteitscontrole India vind je een uitgebreide beoordeling van de leverancier. Hierin kun je bijvoorbeeld details terugvinden over de materialen die gebruikt worden voor je product, en ook over de kwaliteit van het productieproces.

Daarnaast geven we met onze kwaliteitscontrole India ook een transparant beeld van de omstandigheden in de fabriek. Zo kun je denken aan een veilig werkomgeving en genoeg vrije tijd voor de werknemers. We R Asia streeft dan ook naar duurzame en verantwoorde producties, met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Duurzame kwaliteit uit India

Produceren in India kan veel uitdagingen met zich meebrengen, maar ook vooral veel voordelen. De productiekosten liggen er lager, de schaalbaarheid van je productie is vaak hoger en je zorgt voor een gezonde risicospreiding in je productie.

Bij We R Asia zorgen we ervoor dat al onze leveranciers voldoen aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw bedrijf. Deze leveranciers worden ook regelmatig gecontroleerd door ons team met de kwaliteitscontrole India zodat de afgesproken kwaliteit gewaarborgd wordt.

Samen met onze leveranciers werken we naar steeds duurzamere producties. Zo zorgen wij ervoor dat produceren in India voor jou verzorgd wordt, en dat we samen zoeken naar innovaties om de waarde van jouw product te vergroten.