Kwaliteitscontrole Vietnam

Je kiest ervoor om producten te laten maken in Vietnam of ergens anders in Azië, en je wilt natuurlijk dat deze producten voldoen aan jouw kwaliteitseisen, dat kan met onze kwaliteitscontrole Vietnam. Vanuit Nederland is dit lastig te controleren, al helemaal in deze tijd. Daarom verzorgen wij voor jou de kwaliteitscontroles op locatie in Vietnam!

Door onze lokale aanwezigheid in China, Vietnam en India zitten we bovenop het productieproces en is communicatie ook geen barrière. Zo kunnen wij een zo volledig mogelijke kwaliteitscontrole voor jou uitvoeren.

Onze kwaliteitscontroleurs werken volgens de methodiek die vormgegeven is vanuit ons kantoor in Nederland, en deze staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles.

Zo wordt de kwaliteitscontrole Vietnam verzorgd, en kun jij je focussen op waar je echt goed in bent. Wat doen we dan precies voor jou?

Als eerste doen we een onderzoek naar de materialen en productiewijze van jouw product, en bevragen we de kwaliteitseisen die jij wenst. Ook doen we vooronderzoek naar de reputatie van de desbetreffende leverancier. Zo kunnen we de kwaliteitscontrole Vietnam zo volledig mogelijk voorbereiden.

Onze kwaliteitscontroleur in Vietnam gaat fysiek langs bij de leverancier om de kwaliteitscontrole op locatie uit te voeren. Dit doen we door een aantal samples te testen op kwaliteit en materialen. Ook kijken we hoe de omstandigheden in de fabriek zijn.

We schrijven een uitgebreide rapportage over onze bevindingen. Deze koppelen we natuurlijk ook terug naar jou. Is de kwaliteit niet naar behoren na onze kwaliteitscontrole Vietnam? Dan kunnen we mee helpen zoeken naar een leverancier die qua kwaliteitseisen wel aansluit op jouw wensen.

Onze kwaliteitscontroleurs

Vanuit ons team in Nederland werken we nauw samen met onze teams in China, Vietnam en India. Path, kwaliteitscontroleur in team Vietnam, voert daarbij de kwaliteitscontroles uit voor onze leveranciers.

“Het is voor ons heel belangrijk dat een leverancier kan voldoen aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van de klant. Dit kunnen we alleen garanderen door langs te gaan bij een fabriek en de juiste vragen te stellen.” – Path, kwaliteitscontroleur

Met plezier nodigen we je uit om ook samen met een van onze collega’s in Vietnam, Linh en Path, langs te gaan bij jouw leverancier na een kwaliteitscontrole Vietnam!

Benieuwd naar welke mensen de kwaliteitscontroles en producties voor We R Asia in Azië verzorgen? Bekijk dan hier ons volledig team.

Kwaliteitscontrole Vietnam: Rapport

In het rapport dat je ontvangt na onze kwaliteitscontrole Vietnam vind je een uitgebreide beoordeling van de leverancier. Hierin kun je bijvoorbeeld details terugvinden over de materialen die gebruikt worden voor je product, en ook over de kwaliteit van het productieproces.

Daarnaast geven we met onze kwaliteitscontrole Vietnam ook een transparant beeld van de omstandigheden in de fabriek. Zo kun je denken aan een veilig werkomgeving en genoeg vrije tijd voor de werknemers. We R Asia streeft dan ook naar duurzame en verantwoorde producties, met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Duurzame kwaliteit uit Vietnam

Produceren in Vietnam kan veel uitdagingen met zich meebrengen, maar ook vooral veel voordelen. De productiekosten liggen er lager, de schaalbaarheid van je productie is vaak hoger en je zorgt voor een gezonde risicospreiding in je productie.

Bij We R Asia zorgen we ervoor dat al onze leveranciers voldoen aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw bedrijf. Deze leveranciers worden ook regelmatig gecontroleerd door ons team met de kwaliteitscontrole Vietnam zodat de afgesproken kwaliteit gewaarborgd wordt.

Samen met onze leveranciers werken we naar steeds duurzamere producties. Zo zorgen wij ervoor dat produceren in Vietnam voor jou verzorgd wordt, en dat we samen zoeken naar innovaties om de waarde van jouw product te vergroten.