We R Connecting: bouw als brandondernemer jouw merk met We R Asia

Ben jij een ambitieuze brandondernemer en wil je jouw merk naar een hoger niveau tillen? Bij We R Asia bieden we niet alleen hoogwaardige service en producten, maar ook een waardevol netwerk aan brandondernemers waarbij je kunt aansluiten. Samen bouwen we aan jouw merken binnen de e-commerce industrie. In deze blog lees je meer over wat we onze brandondernemers kunnen bieden en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van jouw ambities.


Wie zijn onze brandondernemers?

Bij We R Asia hebben wij een groot netwerk aan brandondernemers die zich richten op het opzetten van een merk binnen de e-commerce industrie. Brandondernemers zijn ambitieus en willen snel groeien met hun merk. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar manieren om hun merk te laten groeien en te verbeteren. Ze maken gebruik van externe kennis en zoeken partners die hen kunnen helpen bij het realiseren van gestelde doelen. Bij We R Asia begrijpen we dat als geen ander. We zijn er om jou als brandondernemer te ondersteunen en te helpen bij het realiseren van je doelen.


Wat kunnen wij als We R Asia brandondernemers bieden?

Onze prioriteit is het bieden van de beste service en klanttevredenheid. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat je snel en professioneel geholpen wordt. Hierin staat persoonlijk contact centraal. We werken alleen met fabrieken die voldoen aan Europese regelgeving en productcertificeringen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je producten veilig op de markt gebracht kunnen worden.

Daarnaast doe je met We R Asia zaken met een betrouwbare partner. We zijn een Nederlandse B.V. We werken dus met Nederlandse contracten en hebben ruime ervaring in het proces van productontwikkeling, kwaliteitscontroles, transport en productie. Je krijgt bij ons een eigen Nederlandse projectmanager toegewezen die alles van A tot Z voor je regelt.

We werken rechtstreeks met fabrieken in China, Vietnam en India, zonder tussenpersonen. Dit zorgt voor meer transparantie en controle over het productieproces. Ook bespaart dit veel tijd en geld. We matchen jouw gewenste inkoopprijs en zorgen voor scherpe tarieven door onze kennis van de lokale markt en jarenlange ervaring.

Ook bieden we bij We R Asia maatwerk productie aan. Dit betekent dat je je producten op zo’n manier kunt ontwikkelen dat ze aan al je wensen en eisen voldoen. Van de verpakking tot het design van het product zelf: alles is mogelijk.

Tot slot organiseren we als We R Asia regelmatig evenementen voor onze brandondernemers. Zo hebben we recentelijk ons eerste brandondernemerevent georganiseerd. Hierbij hebben we brandondernemers uit ons netwerk uitgenodigd voor een lunch en brainstormsessie. We hebben elkaar (beter) leren kennen, kennis gedeeld en elkaar geïnspireerd. Er zijn veel waardevolle contacten ontstaan. Kortom: een geslaagde dag! Bekijk de aftermovie van onze eerste editie hieronder.

Met onze complete service nemen we graag alle zorgen uit handen en helpen we je bij het realiseren van jouw ambities en doelen als brandondernemer.Als partner van deze brandondernemers, biedt We R Asia dus een compleet pakket aan diensten. We zorgen niet alleen voor de productie en levering van jouw producten, maar denken ook met je mee over het opzetten en uitbreiden van jouw merk. Daarnaast organiseren we dus regelmatige events voor deze ondernemers. Op deze manier bouw je niet alleen een netwerk op, maar kun je ook van elkaar leren en elkaar inspireren. Wil je jouw merk naar een hoger niveau tillen? Ontdek wat we voor jouw brand kunnen betekenen door vrijblijvend contact met ons op te nemen via Whatsapp of ons te bellen via +31 413 395 250, een mailtje te sturen naar info@we-r-asia.com of vul het contactformulier in.


Logo | We R Asia


Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL