We stellen je graag voor aan Romy!

We zijn verheugd om jullie voor te stellen aan onze nieuwste collega, Romy! Sinds 4 december versterkt Romy ons team als Projectmanager. Vandaag is ze alweer 4 maanden in dienst als projectmanager bij We R Asia, dus tijd om haar eens voor te stellen! Haar 10 jaar ervaring binnen de functie van projectmanager en enthousiasme vormen een waardevolle toevoeging aan ons al bestaande team, en we hebben er het volste vertrouwen in dat haar talenten en inzichten onze projecten zullen versterken. Welkom aan boord, Romy!


Romy, zou je jezelf eens kort kunnen voorstellen?

Romy: “Hi! Mijn naam is Romy en ik ben 31 jaar oud. Ik ben mama, fan van Mickey Mouse, volgens mijn vriend ben ik ook de ideale consument en ik ben misschien ook koopverslaafd. Mijn lievelingswijn is de Bernardus Chardonnay, maar je maakt mij ook blij met een biertje op een festival in goed gezelschap. Vrienden thuis uitnodigen en dan een goede snaaiplank op tafel zetten, fijne gesprekken en gezelligheid vind ik echt genieten. Ik vind eerlijk gezegd werken best ontspannend naast het ouderschap, je mag mij wakker maken voor een vers opgemaakt bed dat naar wasmiddel ruikt en ik lust geen geitenkaas.”


Hoe is Romy bij We R Asia terecht gekomen?

Romy: “Ik kwam in 2023 Jasper tegen op de business avond van “Lekker Uden”. Na een leuk gesprek en een paar maanden verder was daar het juiste moment voor mij om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben nu 11 jaar Projectmanager, waarvan ik 10 jaar bij dezelfde werkgever heb gewerkt. Het gesprek met Jasper was blijven hangen, dus heb ik gekeken of er een vacature voor Projectmanager open stond en ik heb daarom alleen contact gezocht met We R Asia. Het voelde gewoon als het juiste bedrijf en ik wilde daar graag deel van uit maken. Lucky me dat het is gelukt.”


Wat gaat Romy toevoegen aan het team van We R Asia?

Romy: “Ik ben van mening dat elke Projectmanager een eigen strategie en werkwijze ontwikkeld en dat we van elkaar kunnen leren. Ik hoop met mijn ervaring collega’s te kunnen motiveren om patronen te doorbreken en daarmee als team, maar ook persoonlijk progressie te kunnen maken. Dat is soms lastig als er al met een goed werkend protocol gewerkt wordt. Het blijft belangrijk om kritisch te kijken naar elke stap binnen een project en persoonlijke valkuilen, maar ook interne en externe conflicten met elkaar bespreekbaar te maken. Ik denk dat iedereen daar baat bij heeft; wij als collega’s, de organisatie en natuurlijk onze klant.”


Hoe ziet een werkdag bij We R Asia er voor jou uit?

Romy: “Even kort kletsen met collega’s en een kop koffie. Daarna filter ik mijn workload op openstaande vragen vanuit China en urgente projecten. Onze collega’s in China hebben hun werkdag er al zo goed als opzitten, dus fijn als we elkaar nog even kunnen helpen. Elke dag ben ik onder andere bezig met nieuwe projecten, re-orders van bestaande klanten en/of ben ik aan het onderhandelen met China. Verder is geen dag hetzelfde, wat voor mij heel goed werkt. Ik ga echt met plezier naar mijn werk!”


Waar kijk je het meest naar uit?

Romy: “De teamuitjes, want dit is echt het gezelligste team. Daarnaast heb ik in mijn carrière ook geleerd dat ik enorm veel waarde hecht aan collega’s in gelijke functie. Ik vind het fijn om samen te sparren en elkaar uit te dagen. Ik kijk er naar uit om goede klantenportefeuille op te bouwen en samen met de klant en collega’s doorlopende en nieuwe projecten te kunnen realiseren.”


En tot slot… wat is haar favoriete Aziatische eten?

Romy: “Pekingeend flensjes zijn toch wel favoriet. Strak daarachter staat ook Dim Sum of Maguro Tataki, maar eigenlijk maak je mij blij met 80% van de Aziatische menukaart.”


Logo | We R Asia

Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL