Wij zijn aangesloten bij MVO Nederland. Jij ook?

Productie in combinatie met zorg voor mens en milieu is een uitdaging. Een die we graag aan gaan. Zo attenderen we onze klanten erop dat, wanneer mogelijk, een productie in Europa ook een optie is. Zo niet, dan proberen we waar mogelijk een zo duurzaam mogelijke productie tot stand te brengen in China of Vietnam voor onze klanten. Met producten van hoge kwaliteit die lang meegaan. Dat is wat We R Asia doet, nu en in de toekomst, om de wereld een beetje beter te maken. En dat laten we graag zien met het duurzaamheidscertificaat van MVO Nederland.


 Wat doet MVO Nederland?

Al meer dan drie jaar zijn we aangesloten bij MVO Nederland. Deze organisatie is ervan overtuigd dat kunnen blijven ondernemen alleen kan in de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Zij zijn een beweging gestart in samenwerking met ondernemers naar die nieuwe economie. Als overkoepelend laten zij zien hoe de route naar de nieuwe economie eruitziet. Zij ondersteunen dat door innovatie tot stand te brengen via projecten met onverwachte samenwerkingen. En creëren bij overheden en financiers de condities die het bereiken van dit doel vereenvoudigen en versnellen.


Duurzaam ondernemen en We R Asia

In de afgelopen jaren hebben we al veel steun gehad aan MVO Nederland. Allereerst wilden we met behulp van deze organisatie verzekeren dat de fabrikanten waarmee we samenwerken voldoen aan bepaalde arbeidsstandaarden. Dit doen we nu door middel van gecertificeerde kwaliteitscontroles op locatie. Onze kwaliteitscontroleur kijkt of alles in orde is binnen het hele productieproces. Daarnaast hebben we een MVO-checklist opgesteld. Met deze checklist zien we waar de fabrieken waar we mee samenwerken op dit moment staan en kunnen we zien waar deze bedrijven de komende jaren aandacht aan willen besteden op het gebied van MVO. Maar nog belangrijker, met deze checklist

Periodiek nemen we onze status door met MVO Nederland en kijken we waar we nog slagen kunnen maken en welke mogelijkheden er weer bij zijn gekomen. Het is een waardevol lidmaatschap gebleken voor ons.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL