Meet Remco, New Business Manager bij We R Asia!

Vandaag maken we kennis met Remco van der Beek, New Business Manager bij We R Asia! Sinds 2017 is hij met veel enthousiasme aan boord bij We R Asia, waar hij zijn hart en ziel in steekt. Maar Remco is meer dan alleen een professional in de bedrijfswereld. Hij is een enthousiaste avonturier, die dol is op mountainbiken en regelmatig de Maas trotseert met zijn wakeboard. Benieuwd naar zijn ambities en zijn bijdrage aan het team? Lees dan snel verder!  


Remco, zou je jezelf eens willen voorstellen? 

 

Ik ben Remco van der Beek, een trotse inwoner van Brabant. Sinds 2017 werk ik met veel enthousiasme bij We R Asia. Mijn dagen worden gekleurd door mijn werk daar, waar ik mijn passie en toewijding in steek.

Maar naast mijn professionele bezigheden, houd ik ervan om mijn vrije tijd actief in te vullen. Ik ben een fervent mountainbiker en ga graag tot het uiterste met downhillen. De adrenaline die vrijkomt terwijl ik met hoge snelheden de bergen afdaal, is voor mij een ware adrenaline kick. Naast het mountainbiken, geniet ik van het wakeboarden op de prachtige Maas.


Hoe ben je bij We R Asia terecht gekomen? 

  

Mijn pad kruiste dat van Jasper via onze gedeelde klant, Meybo, die we allebei goed kennen vanwege mijn achtergrond in de BMX-sport. We hebben elkaar leren kennen in 2016 en vanaf het eerste moment was er een sterke klik tussen ons. In januari 2017 ben ik vervolgens gestart bij We R Asia. De connectie met Jasper en de eerdere kennismaking hebben zeker bijgedragen aan mijn enthousiasme om voor het bedrijf aan de slag te gaan. 


Wat voeg jij toe aan het team van We R Asia?  

 

Absoluut, ik geloof dat mijn enthousiasme een positieve dynamiek met zich meebrengt bij We R Asia. Voor mij staat een goede werksfeer hoog in het vaandel, en ik hecht waarde aan het creëren van een omgeving waarin gelachen kan worden. Tegelijkertijd ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe en interessante klanten voor We R Asia, partners waarmee we gezamenlijk kunnen groeien als bedrijf. Het is voor mij een gedeelde missie om niet alleen zakelijk succes te behalen, maar ook een levendige en samenwerkingsgerichte atmosfeer te cultiveren. Hoe ziet een dag werken bij We R Asia er voor jou uit?  


Mijn werkdag begint natuurlijk met een heerlijke kop koffie. Zodra ik mijn energie op peil heb, open ik mijn mailboxen om nieuwe aanvragen te behandelen. Ik neem ook de tijd om de lopende projecten door te nemen en te zorgen dat alles op koers ligt. Daarnaast investeer ik mijn tijd in het actief benaderen van potentiële nieuwe klanten. Het balanceren van deze verschillende taken geeft mijn werkdag de nodige dynamiek en voldoening.


Waar haal je de meeste energie uit?


Ik haal ontzettend veel voldoening uit het assisteren van nieuwe klanten bij het succesvol inkopen en produceren van hun producten, in nauwe samenwerking met onze collega’s zowel in Nederland als in Azië. Het is gewoon te gek om te zien hoe deze producten uiteindelijk hun weg vinden naar de Europese markt en daar met succes worden verkocht. Het hele proces, vanaf de initiële ideeën tot aan het uiteindelijke resultaat, is voor mij een bron van inspiratie en motivatie in mijn werk.


Last but not least, wat is je favoriete Aziatische eten?  

 

The call me Mr Gamba 😉 


Logo | We R Asia


Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL