Een goed begin is het halve werk: jouw perfecte voorbereiding voor Chinees Nieuwjaar 2022

Haal je Chinese nieuwjaarslampionnen maar vast uit de kast! Het Chinees Nieuwjaar gaat van start op 1 Februari 2022, en wij zijn er dit jaar vroeg bij. Dit heeft natuurlijk een goede reden. Als We R Asia willen we dat jij alle tools in handen hebt om je supply chain en sourcing zo goed mogelijk voor te bereiden op deze periode. Deze festiviteit in China heeft namelijk een groot effect op jouw productie en transport uit Azië. We vertellen je hier graag meer over in deze blog.

Wil je graag meer weten over het Chinees Nieuwjaar en wat het precies betekent? In deze blog leggen we het je graag uit.


Het jaar van de Tijger

Dit jaar vieren we het jaar van de Tijger. Volgens de Chinese horoscopen een jaar met veel uitdagingen, maar ook veel kansen voor harde werkers. Tijgers zijn ambitieus, dapper, enthousiast en niet bang voor een uitdaging. Die kwaliteiten nemen wij zeker mee naar 2022! Wil je meer weten over wat het jaar van de Tijger misschien voor jou in petto heeft? Een leuke uitleg vind je in dit artikel.


Tijdig bestellen voor Chinees Nieuwjaar

Als eerste hebben niet alleen onze collega’s in China en Vietnam vakantie, maar ook onze leveranciers. Daarnaast is de capaciteit op schepen en in de Chinese havens erg beperkt, wat zorgt voor veel transport drukte.

Dit betekent dus dat er een flinke vertraging op je bestelling kan komen. Daarom willen we je vragen om je bestelling tijdig te plaatsen. Zo voorkomen we meer vertraging en heb jij je producten op tijd in huis voor je klanten!


En hoe dan verder?

Door onze lokale teams in China en Vietnam hebben we een goede relatie opgebouwd met onze leveranciers. Dit zorgt ervoor dat we de beste levertermijnen en productie voor jou kunnen onderhandelen. Wil je meer weten over onze lokale teams en hoe we met ze samenwerken voor de beste sourcing in Azië? Hier vindt je meer informatie.Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL