We R Growing: Dominique van Eeten

Hi! Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Dominique en sinds een aantal weken werk ik bij We R Asia als Content Creator & Marketeer. Ik zal jullie wat meer over mezelf vertellen!


Wie ben ik?

Ik ben dus Dominique, 22 jaar oud en ik woon in Tilburg, op kamers én Uden, bij mijn ouders. Ik heb net mijn bachelor aan Tilburg University afgerond waar ik Communicatie- en Informatiewetenschappen heb gestudeerd. Dit jaar ga ik beginnen met mijn master aan Tilburg University, namelijk Business Communication and Digital Media.

In mijn vrije tijd doe ik aan CrossFit en hockey ik in een vriendinnenteam in Uden. Ik ben echt een gezelligheidsmens en heb graag mensen om me heen. In het weekend ben ik dus vaak met mijn vriendinnen en/of mijn familie te vinden! Daarnaast heb ik een kleine shopverslaving. Ik vind het heel leuk om mezelf bezig te houden met de laatste fashiontrends en daar hoort regelmatig bestellen en shoppen natuurlijk bij. De pakketbezorger staat hierom vaak bij ons op de stoep!


Studeren, maar tegelijkertijd veel praktisch leren

Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat Content Marketing mij erg interesseert. Doordat ik op de universiteit zit, waar het niet vanzelfsprekend is om stage te lopen, heb ik nauwelijks praktijkervaring. Ik wilde wel graag meer over de praktijk leren.

Bij We R Asia heb ik die kans gekregen. Momenteel ben ik daar als aan het werk als werkstudent Content & Marketing. Hier ga ik me bezig houden met het creëren van content voor bijvoorbeeld de socials en de website en met de marketing. Op deze manier krijg ik de mogelijkheid om naast mijn theoretische studie, ook de praktijk mee te maken en nog meer te leren! Hier kijk ik erg naar uit!


Wat ik ga toevoegen aan het team van We R Asia?

Ik ben heel nieuwsgierig en vooral enthousiast om nieuwe dingen te leren. Dit enthousiasme neem ik mee. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie natuurlijk al behoorlijk wat kennis opgedaan. Dit wil ik graag in de praktijk gaan toepassen. Hiermee hoop ik nog meer uit de socials, website en marketing te kunnen halen voor We R Asia.  


Mijn eerste weken

De eerste weken zijn me super bevallen! Het eerste wat me opviel is de werksfeer. Iedereen is onwijs aardig en geïnteresseerd in elkaar. Er is ook altijd iemand die je wilt helpen wanneer je even vastloopt of bepaalde informatie nodig hebt. Hierdoor was het gevoel gelijk goed. Ik heb heel veel zin om verder aan de slag te gaan.  


Mijn favoriete Aziatische maaltijd?

Ik hou van Vietnamese springrolls! Of noodles… Maar eigenlijk word ik altijd blij van eten! Wat dat betreft, doe ik mijn achternaam eer aan!Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.


Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL