Maak kennis met: Kane, onze Kwaliteitscontrole Inspectie Specialist!

Vandaag stellen we aan je voor: Kane! Kane is een Specialist in Kwaliteitscontrole Inspectie in China voor We R Asia. Kane is een gedreven en hardwerkend persoon, die altijd klaar is om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Wil je meer weten over Kane, zijn positie en ambities? Blijf dan vooral lezen!


Kane, zou je jezelf kort kunnen voorstellen?

 

Kane: “Hallo allemaal, mijn naam is Xiang Fei Qiang maar jullie kunnen me in het Engels Kane noemen. Mijn opleidingsachtergrond bestaat uit de middelbare school, waar ik de basis heb gelegd voor mijn avontuurlijke reis.”

“Ik ben positief en optimistisch, nuchter en hardwerkend, met een combinatie van kennis en daadkracht. Ook heb ik veel doorzettingsvermogen en leervermogen. Ik ben al meer dan tien jaar actief in de productkwaliteitsinspectie.”


Kane, kan je ons wat vertellen over je verantwoordelijkheden bij We R Asia?

 

Kane: “Ik houd mij op dagelijkse basis bezig met het uitvoeren van kwaliteitscontroleprocedures als Specialist in Kwaliteitscontrole Inspectie. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het uitvoeren van grondige inspecties van productkwaliteit en fabrieksonderzoeken. Mijn taken bestaan uit gedetailleerde inspecties van productkwaliteit en fabriekscontroles. Ook houd ik toezicht op inspecties tijdens de vroege sampelfase en gedurende de productie.”


Wat motiveerde je om deel te nemen aan team We R Asia, en hoe heeft je achtergrond en ervaring bijgedragen aan je huidige positie?

 

Kane: “Ik ben lid geworden van We R Asia als een levenslange toewijding en ik zie mezelf nergens anders werken. Ik ben enthousiast om deel uit te maken van het bedrijf. Zodra ik erbij hoor, wil ik me niet alleen aanpassen – ik wil brengen wat ik heb geleerd en ook van jullie leren. We hebben allemaal onze sterke en zwakke punten, en daar gebeurt de magie. Laten we de handen ineenslaan en samen de taken aanpakken die het bedrijf op ons pad brengt. Ik ben volledig toegewijd als het gaat om samenwerken met collega’s om ervoor te zorgen dat wat we leveren van topkwaliteit is.”


Hoe verloopt de communicatie tussen jou en je Nederlandse collega’s?

 

Kane: “Ik voel dankbaarheid voor het vertrouwen dat Jasper en mijn internationale collega’s in Nederland in mij hebben getoond. De erkenning die ik heb ontvangen voor mijn werk heeft een diepe betekenis voor me. Mijn waardering gaat uit naar mijn Chinese collega’s voor hun ondersteuning. Het is van belang dat we blijven leren in de toekomst, zodat we gezamenlijk de beste resultaten kunnen behalen!”


Kane, wat zijn jouw persoonlijke ambities binnen jouw huidige rol bij We R Asia?

 

Kane: “In mijn huidige functie bij We R Asia zijn mijn persoonlijke doelen vrij duidelijk. Allereerst draait het voor mij om plezier hebben in wat ik doe – die vonk vinden in mijn werk die me enthousiast houdt. Verantwoordelijkheid is ook belangrijk voor mij. Ik wil ervoor zorgen dat ik alles onder controle heb en mijn beste prestaties lever.

Leren is een essentieel onderdeel van het plan. Ik luister aandachtig als het gaat om het opnemen van nieuwe kennis en vaardigheden. Op die manier kan ik taken serieus aanpakken.

En je weet wat ze zeggen, eenheid is kracht. Ik sta volledig achter het creëren van een hechte teamdynamiek. Ik geloof dat we samen echt iets magisch kunnen creëren. Dus draaien mijn ambities om het houden van passie voor mijn werk, verantwoordelijkheid nemen, de leercurve blijven volgen en het opbouwen van een sterke teamgeest.”


Kane, welke uitdagingen zie jij voor de productie in China, zowel op het gebied van technologie als duurzaamheid?

 

Kane: “China, als een belangrijke productiegigant, staat voor diverse uitdagingen tijdens zijn productieprocessen. Enerzijds is er de groeiende vraag van wereldwijde consumenten naar producten van topkwaliteit en prestaties. Dit vereist dat de productietechnologie in China wordt verbeterd en geëvolueerd, om aan deze verhoogde verwachtingen te voldoen. Anderzijds dwingt de toenemende wereldwijde aandacht voor milieukwesties China ertoe meer duurzame praktijken in de productiemethoden te integreren, met als doel hun ecologische impact te minimaliseren.” 


Wat is jouw visie voor de toekomst van productie in China?

 

Kane: “Ik sta positief tegenover de toekomstige productie in China. Als een van ’s werelds grootste productielanden heeft China een sterke productiecapaciteit en marktpotentieel, en zal het ook in de toekomst een hoog niveau van productieactiviteit behouden.

Ik ben van mening dat bedrijven voortdurend naar innovatie moeten streven en nieuwe producten, diensten of bedrijfsmodellen moeten lanceren om aan de behoeften van de markt en consumenten te voldoen. Innovatie kan bedrijven helpen om een concurrentievoordeel te behouden, de toegevoegde waarde van producten te vergroten en uit te breiden naar nieuwe marktgebieden.

Daarnaast ben ik van mening dat bedrijven ook belang moeten hechten aan het koesteren en motiveren van talent, het opzetten van een competitief salarissysteem en een stimulerend mechanisme, en het aantrekken en behouden van uitstekende krachten. Tegelijkertijd zou het bedrijf ook goede leermogelijkheden en groeikansen moeten bieden, medewerkers moeten stimuleren in hun innovatie- en leiderschapskwaliteiten, en moeten reageren op voortdurend veranderende omgevingsuitdagingen.

Bovendien kunnen bedrijven hun risico’s diversifiëren en nieuwe marktkansen ontwikkelen door middel van diversificatiestrategieën. Diversificatie kan het uitbreiden van productlijnen, betreden van nieuwe marktgebieden en samenwerken met andere ondernemingen omvatten. Via een diversificatiestrategie kunnen bedrijven groeipunten vinden in verschillende vakgebieden en markten, waardoor hun afhankelijkheid van één enkele markt wordt verminderd.

En tot slot, begrijp de markt en concurrenten volledig: Bedrijven moeten de marktdynamiek, consumentenvraag en acties van concurrenten nauwlettend in de gaten houden, en hun strategieën en bedrijfsmodellen tijdig aanpassen. Door de markt en concurrenten diepgaand te begrijpen, kunnen bedrijven marktkansen beter grijpen en reageren op marktuitdagingen.”


En niet te vergeten, wat is jouw favoriete Chinese gerecht?

 

Kane: “Er zijn te veel heerlijke gerechten in China, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Stap in de wereld van de Chinese keuken!

Als ik zou moeten kiezen, zou ik zeggen dat ik helemaal weg ben van de Hunanese, Sichuanese en Kantoneze keukens – dat zijn toch wel mijn favorieten!” 


Logo | We R Asia


Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar. 

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong