Meet Max, onze nieuwe werkstudent!

Vandaag stellen we je graag voor aan Max, onze nieuwe werkstudent bij We R Asia! Max is sinds kort bij ons team en we zijn erg blij met zijn enthousiaste inzet. Max heeft een frisse kijk op zaken en brengt nieuwe energie naar ons team. Max komt zowel onze projectmanagers ondersteunen, als ons marketingteam. Daar zijn we super blij mee natuurlijk. Welkom Max!


Max, zou je jezelf eens kort willen voorstellen? 

 

Max:”Mijn naam is Max Heins, ik ben 19 jaar oud en woonachtig in Veghel. Vanaf het komende jaar ga ik de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Utrecht volgen. Daarnaast ben ik van plan om na deze studie, mijn kennis verder uit te gaan breiden met een studie in Small Business in Haarlem. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn en regelmatig te gaan sporten”.


Hoe is Max bij We R Asia terecht gekomen?


Max: “Ik was al langer bekend met het bedrijf, alleen wist ik nog niet welke werkzaamheden zij uitvoerden. Grappig genoeg kende Jasper mijn familie al, waardoor ik uiteindelijk hier terecht ben gekomen. Ik ga de komende tijd mijn studie hier combineren met werken”. 


Wat hoopt Max bij We R Asia te leren?

 

Max: “Bij We R Asia valt er naar mijn mening veel te leren. Al de communicatie die je hebt met de teams in Azië verloopt in het Engels, wat ook goed is voor mijn eigen taalontwikkeling. Ook werken we met een fijn online systeem waarbij we contact hebben met collega’s in Nederland en de teams in Azië. Op het gebied van marketing kan ik mezelf verder ontwikkelen met de kennis die ik tijdens mijn vorige studie heb opgedaan. Het voordeel is dat ik hier nu twee verschillende afdelingen combineer, wat een geweldige aanvulling is op mijn studie Bedrijfskunde”. 


Wat gaat Max toevoegen aan het team van We R Asia? 

 

Max: “Het team van We R Asia is natuurlijk al een super leuk team, maar ik hoop zelf ook nog een bijdrage te kunnen leveren met mijn goed gevoel voor humor en aanwezigheid. Ik houd van samenwerken en een leuk grapje zo nu en dan. Natuurlijk wil ik hier ook mijn steentje bijdragen aan het versterken van klanttevredenheid en het werven van meer klanten. Daarnaast wil ik ook graag een jongere doelgroep kunnen aanspreken. Hiervoor zorg ik dat ik op de hoogte blijf van trends en ontwikkelingen binnen (online) marketing, zodat ik het best kan inspelen op deze doelgroep. Daarnaast ga ik mij ook bezig houden met de social media kanalen van We R Asia”.  


En tot slot… wat is zijn favoriete Aziatische eten?

 

‘De Aziatische keuken is zeker een van mijn favoriete, ze hebben heel veel lekkere en ook pittige gerechten waar ik sowieso dol op ben. Maar als ik echt een ding moet kiezen waar je mij ’s nachts voor wakker kan maken is het toch echt wel Sushi.’  


Logo | We R Asia


Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL