We R Asia: Jouw Inkoopafdeling in Azië

In de dynamische wereld van internationale handel en zakelijke expansie is een betrouwbare partner essentieel. Dat is waar We R Asia in het spel komt, als jouw inkoopafdeling in Azië die klaarstaat om jouw bedrijf te ondersteunen bij het betreden van deze bloeiende markt. Met ons toegewijde team van experts en diepgaande kennis van de Aziatische markten, zijn wij gepositioneerd als de verlenging van jouw inkoopafdeling, ongeacht de schaal van je bedrijf! 


Inkoopkracht in Azië: Samen Sterker met We R Asia

Wanneer je overweegt om je bedrijfsactiviteiten naar Azië uit te breiden, is het cruciaal om een partner te hebben die jouw visie begrijpt en je zakelijke doelen begrijpt. Met We R Asia als jouw inkoopafdeling in Azië, krijg je niet alleen toegang tot ons uitgebreide netwerk van leveranciers en producenten, maar ook tot onze diepgaande kennis van de lokale zakelijke praktijken. We werken zij aan zij met jou als een naadloze uitbreiding van jouw inkoopafdeling, zodat je met vertrouwen zaken kan doen in deze nieuwe en veelbelovende omgeving.

Met een team in Nederland, China, Vietnam en India staan we paraat om alle complexiteiten aan te pakken die kunnen optreden bij het inkopen van producten, onderhandelen over contracten en zorgen voor een tijdige levering. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, daarom passen we onze aanpak aan om te fungeren als een uitbreiding van jouw inkoopafdeling, precies volgens jouw behoeften en doelen.


Jouw Partner in Kwaliteit, Cultuur en Logistiek

Met We R Asia als jouw inkoopafdeling in Azië, hoef je je geen zorgen te maken over taalbarrières, culturele verschillen of logistieke uitdagingen. Onze internationale teams hebben uitgebreide ervaring met het navigeren door deze uitdagingen en zullen proactief stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat jouw inkoopprocessen soepel verlopen. Of je nu op zoek bent naar sportattributen of industriële onderdelen zijn, met ons breed scala aan productcategorieën, kennen we de juiste leverancier voor jouw product en ben je met We R Asia als jouw inkoopafdeling in Azië, in goede handen! We begrijpen dat tijd en kwaliteit essentieel zijn in het zakendoen, en als jouw inkoopafdeling in Azië, zetten we ons in om beide te waarborgen.Kwaliteitscontroles op locatie

We R Asia staat erom bekend kwaliteitscontroles op locatie in Azië uit te voeren door middel van ons eigen team van ervaren kwaliteitsexperts. We begrijpen dat de consistentie en integriteit van de productkwaliteit van cruciaal belang zijn voor jouw bedrijf. Daarom nemen we proactieve stappen om ervoor te zorgen dat de producten die we inkopen voldoen aan jouw kwaliteits- en duurzaamheidseisen als jouw inkoopafdeling in Azië.

Onze kwaliteitsexperts voeren grondige inspecties uit gedurende het hele productieproces, vanaf het begin van het inkopen tot aan de uiteindelijke levering. Ze werken nauw samen met leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het product aan de vereiste specificaties voldoen volgens de normen van jouw bedrijf. Deze experts hebben diepgaande kennis van lokale zakelijke praktijken en begrijpen de nuances van de markt, waardoor ze in staat zijn om eventuele mogelijke knelpunten vroegtijdig te identificeren en aan te pakken. Met onze focus op kwaliteitscontroles op locatie versterken we niet alleen het vertrouwen in de productkwaliteit, maar ook in de duurzame relaties die we opbouwen met onze leveranciers en klanten.

Dus waarom zou je genoegen nemen met een standaard leverancier wanneer je de kracht van We R Asia kunt benutten als jouw inkoopafdeling in Azië? Samen kunnen we nieuwe successen behalen. Kies voor We R Asia en laat ons jouw ultieme partner zijn, jouw gids, en bovenal, jouw inkoopafdeling in het hart van Azië!


Onze internationale teams

Maak kennis met Team We R Asia, een gedreven en divers team verspreid over Nederland, China, Vietnam en India. Onze passie voor zakelijke kansen en culturele verbindingen verbindt ons, ongeacht de afstand tussen onze locaties!


Team Nederland en Team Vietnam

Team China en Team India

Logo | We R Asia

Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL