We R Aware: samen met onze klanten naar een duurzame wereld

Duurzaamheid, het is een belangrijk onderwerp. Een waar wij ook dagelijks mee geconfronteerd worden. Want door het produceren van verschillende producten in Azië krijgen we te maken met veel soorten materialen, verschillende leveranciers en transport. Met onze uitgebreide kwaliteits- en duurzaamheidscontroles bij leveranciers maken we ons al 15 jaar hard voor beter gebruik van materialen en goede werkomstandigheden. Ook werken we steeds meer samen met klanten die duurzaamheid echt in hun DNA hebben. In deze blog nemen we je mee naar duurzaamheid in Azië, en vertellen we je over een aantal duurzame producten die we voor onze klanten mogen maken.


Duurzaamheid in Azië

China en India samen vormen ruim 34% van de wereldbevolking, en India is momenteel hard op weg om China te passeren. Bij zulke hoge cijfers hoort ook een groot aandeel in de vervuiling van de wereld. China en India hebben een grote impact op het milieu. Volgens McKinsey kan Azië daardoor echt de transitie naar een duurzamere wereld leiden. Wij kijken in ieder geval uit naar deze ontwikkelingen, waardoor ook wij elke dag ons werk een stukje groener kunnen doen.


Made in China 2025

In China is innovatie aan de orde van de dag, wat ervoor zorgt dat ze ook snel ontwikkelen in groene energie, elektrische voertuigen en andere duurzame initiatieven. Deze ontwikkeling zet ook door bij verschillende leveranciers in China. Met de bijnaam ‘fabriek van de wereld’, is het niet gek dat China ook veel CO2 uitstoot. Om dat te veranderen maar nog steeds innovatief te kunnen produceren, heeft China in 2018 al het ‘Made in China 2025 Initiative’ aangekondigd. Ze willen daardoor vooral een hogere graad van duurzaamheid bereiken door cutting edge technologie en artificial intelligence.


India en Vietnam

Vergeleken met China, zijn India en Vietnam nog wat minder ver in hun duurzaamheidsdoelstellingen, maar ze zitten zeker niet stil. De Indiase overheid probeert met verschillende initiatieven duurzaamheid en circulariteit steeds meer door te voeren in de groeiende maakindustrie. Vietnam heeft ook een goods import-export strategy 2030 aangekondigd, waarin duurzame industrie, groene energie en de circulaire economie centraal staan.


Duurzame productie en gerecyclede materialen

Naast deze grotere ontwikkelingen in klimaatbeleid en economie, proberen wij als We R Asia ook veel bij te dragen aan duurzamere productie in China, India en Vietnam. We produceren bijvoorbeeld al veel duurzame producten voor onze klanten, zoals zonnepanelen, speelgoed van duurzame materialen en flessen van 100% gerecycled plastic. Bovendien produceren we ook lithium batterijen. Dit zijn duurzame batterijen die de huidige lead acid batterij vervangen doordat ze minder snel hun lading verliezen, ze sneller opladen, ze een langere levensduur hebben en ze een stuk veiliger zijn. Samen met onze klanten ontwikkelen we steeds meer production die bijdragen aan een groenere toekomst, waardoor we ook de komende jaren steeds meer kunnen bieden op het gebied van duurzaamheid.

Ben je benieuwd wat we voor jouw duurzame product kunnen doen? Kijk dan snel hier naar alle mogelijkheden!

Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL