We R Growing: Anieke Schoondermark

Een big smile en altijd tijd om een helpende hand te bieden, dat is onze nieuwe collega Anieke. Met inmiddels 2 maanden op de teller bij We R Asia is het tijd om deze topper voor te stellen.


Anieke, kun je jezelf even voorstellen?

Ik ben dus Anieke, 25 jaar en ik woon in Waalwijk samen met mijn vriend. Na mijn studie ben ik begonnen als account- en productmanager bij Royal Sanders, dus daar heb ik een aantal jaar ervaring op kunnen doen en veel geleerd. Maar op een gegeven moment dacht ik toch steeds meer na over de volgende stap, wat wil ik verder in mijn leven? Daarom ben ik bij We R Asia terecht gekomen.

Ik hou heel erg van borrelen met vrienden en naar festivals gaan, maar je kunt mij ook heel vaak languit op de bank vinden. Meestal met mijn favoriete glittersokken aan en het tv-volume op 18, want ik word heel gelukkig van even getallen…


Dat komt goed uit, 8 is namelijk het symbool voor oneindigheid in China. Een perfecte match dus! Wat sprak je nog meer aan bij We R Asia?

Ik kende het bedrijf via Laura Peffer, want wij werkten allebei bij Royal Sanders. Ik werd vooral heel erg enthousiast van haar verhalen, de persoonlijke werkomgeving, flexibiliteit en gezelligheid. Iedereen leert hier echt van elkaar, en dat maakt de sfeer ontzettend leuk.

Ook vind ik het heel interessant om met veel verschillende producten te werken in plaats van één specifieke productgroep. Het gaat hier echt van hele technische producten tot meubels en speelgoed. We laten klanten echt zien welke hoge kwaliteit producten allemaal in Azië geproduceerd kunnen worden. En om dit proces helemaal te coördineren met collega’s in Azië is voor mij wel de kers op de taart.


En wat is tot nu toe jouw grootste toevoeging aan ons team?

Vooral veel enthousiasme denk ik. En ik kijk altijd mee bij anderen, om zelf veel te leren maar ook om bij te springen waar nodig. Ik denk dat we elkaar daarbij echt verder helpen bij We R Asia. En ik heb koekjes-woensdag geïntroduceerd op kantoor, daar is iedereen vast ook heel blij mee.


Welk advies wil je onze klanten graag meegeven over produceren in Azië?

In deze 2 maanden heb ik vooral gemerkt dat het cruciaal is om te weten wat je wil. Een goede productschets en een indicatie van de prijs dus bijvoorbeeld. Hoe scherper jij het in je hoofd hebt, hoe beter wij het over kunnen brengen en onze verwachtingen kunnen communiceren naar onze collega’s in Azië. Zo vinden we uiteindelijk de beste leverancier voor jouw product.


Wat wil je heel graag nog bereiken?

Ik wil heel graag naar China, Vietnam of India om ons team daar te zien, maar ook om de fabrieken van onze klanten met eigen ogen te bekijken. Dan kan ik mijn persoonlijke ervaringen ook echt doorgeven aan de klant. Ik kijk ook heel erg uit om nog meer te leren van mijn collega’s en al hun ervaringen. Dit kan ik dan doorvertalen naar mijn eigen manier van werken.


En wat is je favoriete Aziatische eten?

Dat zijn toch wel zeker noedels en loempia’s, als ik er aan denk krijg ik al honger… Die wil ik wel heel graag gaan eten in Azië, dus hopelijk kunnen we snel weer die kant op! Ik kan niet wachten.


Logo | We R Asia

Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL