We R Hiring: Werkstudent Content & Marketing (8 – 16 uur)

Marketeers (in spé) en creatievelingen, opgelet. Er komt een bijzonder leuk, kansrijk, gezellig en warm plekje vrij als Werkstudent Content & Marketing bij We R Asia. Graag vertel ik je in deze vacature hoe jouw rol eruit gaat zien. Want zeg nou zelf, wie kan dat beter beschrijven dan jouw voorganger?


Wie zijn wij?

We R Asia is dé productiepartner voor Europese bedrijven die een grote hoeveelheid van een uniek product willen laten produceren in Azië. Of dit nou auto-onderdelen, wasbakken of zwembroeken zijn. Mijn collega’s kennen de bijpassende leverancier met de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding. Dit kunnen zij beloven door hun jarenlange ervaring met zakendoen in Azië en door hun lokale aanwezigheid met kantoren in China, Vietnam en India. Zo werken zij dagelijks nauw samen om vanuit Nederland, China, Vietnam en India een zo duurzaam mogelijk productieproces tot stand te brengen en de producten op de juiste tijd en plaats te kunnen leveren. Het hoofddoel is dan ook het ontzorgen van onze klanten in het hele proces van sample tot import en levering op locatie. Om precies dat doel over de bühne te brengen, zoekt We R Asia jou!


Content Creator & Marketeer

Mijn naam is Sil, 23 jaar oud en ik ben nu 1,5 jaar Content Creator en Marketeer op freelancebasis bij We R Asia voor 1 dag in de week. Als bijbaan naast mijn studie schrijf ik hier blogs, maak ik social media posts en beheer ik de website. Flexibel, want ik kan zelf bepalen welke dag ik naar kantoor kom. Mijn takenpakket heeft zich in het afgelopen jaar ontwikkeld van een combinatie van sales en marketing naar eigen teksten en blogs schrijven, pagina’s ontwerpen voor de website, SEO analyses en andere webdesign taken. Ook ondersteun ik mijn collega’s waar nodig met content. En er is altijd boordevol ruimte voor mijn eigen creativiteit.  

Elke week is anders, met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om je ideeën uit te voeren. Het mooie is dat je die kansen bij We R Asia zelf kan aangrijpen, vormen en uitwerken. Je functie heb je dus eigenlijk echt zelf in de hand. Dit met de support van ervaren en enthousiaste collega’s.

Wie weet is dit voor jou ook wel de perfecte springplank van een bijbaan naast je studie naar een werkend leven. Of misschien zie je het als een functie die jij vanaf hier nog veel verder uit kan bouwen. Hoe dan ook, het is een mooie kans om te grijpen. En al dat leuks doe je ook nog met een super gezellig team om je heen!


Wat wordt er van jou verwacht?

Je takenpakket is vrij breed, en je krijgt hier ook heel veel ruimte om zelf je inbreng te geven. Vooral belangrijk is wat er van je verwacht wordt in een rol als Content Creator en Marketeer:

  • 1 á 2 dagen in de week beschikbaarheid, waarvan één fysiek op ons kantoor in Veghel;
  • Je bent beschikbaar vanaf 1 september 2022 (of eerder in overleg)
  • Je hebt goede ideeën voor content;
  • Je kan ideeën vormgeven in de letterlijke zin van het woord. Kennis van Photoshop, Illustrator en Indesign zijn een voorwaarde;
  • Je begrijpt de cultuur en kernwaarden van We R Asia en weet deze via tekst en beeld te communiceren;
  • Je kan werken met WordPress;
  • Je kunt foutloos Nederlandse teksten schrijven en bent creatief met taal;
  • Je hebt kennis van SEO;
  • Je kunt inzichten halen uit Google Analytics halen en je weet je weg te vinden in Google Ads.

Grijp je kans!

Heb je vragen over de functie? Of wil je gewoon even kletsen om te zien of deze baan bij jou past? Je kan mij altijd een mailtje sturen op sil@we-r-asia.com.

Stond er op jouw fortune cookie dat je je kans moet grijpen en denk je dat dit de perfecte baan voor jou is? Grijp hem dan ook nu! Stuur je CV en korte motivatie ter attentie van Doreen naar werkgeluk@we-r-asia.com

Laatste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL