Day at the office in China

Stage lopen op een kantoor is niets geks. Stage lopen op een kantoor in China is daarentegen nét even anders: vreemde taal, vreemde regels, vreemd eten. Voor Anna is het ondertussen niets geks meer. Alsof ze het land eigen is bestijgt ze haar stalen ros en trotseert ze de straten van Dongguan om haar dag bij We R Asia te beginnen. Wat zou zo’n standaard dag allemaal voor haar in petto hebben?

“Ins and outs of my daily tasks”

Goed nieuws. Anna heeft er een vlog over gemaakt. Nog beter nieuws. Vanaf september komt de stageplek van Anna in China vrij. Om inzicht te geven heeft ze daarom de ins and outs van haar dagelijkse bezigheden gefilmd. En natuurlijk ook de ontvangsten en voordelen van haar bezigheden worden niet vergeten.

“It’s 12 o’clock and time for some food”

De enorme afstand en het grote tijdsverschil doen niet af aan de normale dagindeling die wij hier ook in Nederland hebben. Want tevens in Dongguan is het om twaalf uur tijd voor een goede lunch. Het Nederlandse bammetje wordt echter vervangen voor ‘a typical Chinese lunch’ in het plaatselijke restaurant. Een prima bedrijfscultuur als je het ons vraagt.

“A look at the massproduction”

Na de rijkelijke lunch moet er toch weer hard gewerkt worden. Al eerder publiceerden we een blog over de risico’s met Chinese fabrikanten. Eén van de werkzaamheden waar we bij We R Asia op gehamerd zijn, is de kwaliteitscontrole bij de Chinese fabrikanten. Het is daarom erg interessant om dit belangrijke deel van het productieproces van dichtbij mee te maken, zoals Anna laat zien.

Laatste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL