Een Terugblik op het Brand Event 2023, georganiseerd door We R Asia!

Afgelopen week bracht We R Asia een selecte groep van onze gewaardeerde klanten samen tijdens het Brand Event 2023. Een bijeenkomst die bol stond van inspiratie en kennisuitwisseling over de bloeiende wereld van e-commerce en succesvol ondernemen. Het doel? De verbinding tussen professionals verstevigen en een omgeving creëren waarin ondernemers elkaar kunnen inspireren. 


Een Line-up van Inspirerende Gastsprekers op het Event


Een van de hoogtepunten van het event was de mogelijkheid om te luisteren naar twee vooraanstaande experts in het veld: Jaap Hulsman en Jeroen Adriaans. Hun expertise en persoonlijke ervaringen deelden ze gul met het publiek, wat resulteerde in een golf van inspiratie voor iedereen aanwezig.

Jaap Hulsman, een pionier in de e-commerce sector, deelde zijn inzichten over de laatste trends en innovaties die de branche momenteel domineren. Naast dat Jaap business mentor voor gedreven ondernemers is, heeft hij ook een eigen boek geschreven. Als schepper en schrijver van “De Mindset Bijbel” kan hij met trots zeggen dat Nederland nu een waardevol transformatief boek over mindset rijker is. Zijn doel met dit boek is om de juiste instrumenten en praktische richtlijnen te bieden voor geluk en succes, ongeacht de huidige omstandigheden. Een gids voor een verbeterd leven, die jaar na jaar opnieuw kan worden geleefd en toegepast, simpelweg omdat deze inhoud tijdloos is en bijdraagt aan het versterken van jouw meest krachtige wapen aller tijden: jouw mindset.

Jeroen Adriaans, een bekend gezicht in de e-commerce gemeenschap, nam het stokje over om zijn reis als ondernemer te delen. Jeroen omschrijft zichzelf als een creatieve, ambitieuze en data gedreven ondernemer. Zijn passie is het uitwerken van nieuwe ideeën en concepten om deze vervolgens op de markt te zetten. Zijn verhaal was doorspekt met lessen en overwinningen, en bood een diepgaand inzicht in de uitdagingen en kansen die de e-commerce wereld te bieden heeft.Een Kans tot Netwerken en Samenwerken

 

Het Brand Event 2023 was echt een geweldige kans om in een relaxte sfeer andere professionals uit de e-commerce wereld te ontmoeten en met hen te brainstormen over alle mogelijkheden die er zijn. Het was erg levendig en iedereen was super enthousiast om ervaringen te delen en nieuwe ideeën uit te wisselen.

Het belang van een netwerk opbouwen in deze snel veranderende industrie is niet te onderschatten. Het event bracht zowel doorgewinterde experts als nieuwkomers samen, en dat zorgde voor een vruchtbare voedingsbodem voor toekomstige ideeën en innovaties.

Maar het Brand Event 2023 was niet alleen zakelijk waardevol. Het bood ook ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De inspirerende gesprekken en interacties zorgden niet alleen voor nieuwe zakelijke kansen, maar verbreedden ook de horizon over de branche als geheel. Het was echt een unieke kans om van anderen te leren, je eigen strategieën te overdenken en nieuwe manieren te ontdekken om succesvol te zijn in deze dynamische sector.Een Exclusieve Kijk Achter de Schermen

Een bijzondere verrassing stond de deelnemers te wachten: een exclusieve rondleiding bij Monta in hun hypermoderne warehouse. Hier konden zij de laatste innovaties op het gebied van verpakking en logistiek aanschouwen. Monta Packaging toonde aan hoe zij continu de lat hoger leggen in deze branche, en bood daarmee waardevolle inzichten voor alle aanwezigen.
Het Brand Event 2023, georganiseerd door We R Asia, was een onvergetelijke ervaring voor iedereen die deelnam. De combinatie van inspirerende gastsprekers, waardevolle netwerkmogelijkheden en een exclusieve kijk achter de schermen maakte dit event tot een mijlpaal in de e-commerce kalender van 2023.

Wij kijken alvast uit naar de innovaties en successen die voort zullen vloeien uit de connecties die hieruit zijn ontstaan. Een succes was het zeker. Wij kijken alvast uit naar de volgende editie van ons Brand Event. Zien we jou dan weer?


Logo | We R Asia


Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL