Golden Week in China

Het is weer tijd voor een nationale feestdag in China. Dit keer hebben we het over 1 tot 7 oktober, oftewel, de Golden Week. Gedurende deze week is het vakantie in China, en gaan er op bijna net zo veel dingen een stop als met Chinees Nieuwjaar. Dit heeft dus ook een enorm effect op jouw productie en transport uit Azië. Maar wat is het precies en wat maakt het zo belangrijk voor We R Asia? En hoe ervaart onze collega Daisy uit China deze week?


Het ontstaan van China

Op 1 oktober 1949 werd de People’s Republic of China gevormd, wat ook meteen nu bekend staat als de Nationale Dag van China. Het is dan misschien niet zo bekend als het Chinees Nieuwjaar, maar deze vakantie staat ook zeker in alle kalenders van de Chinezen.


Kantoren sluiten en vertraging in transport

Ook voor We R Asia ons heeft dit natuurlijk gevolgen. Het kantoor in Dongguan gaat een week dicht omdat onze Chinese collega’s ook van deze vakantie gaan genieten en hun familie opzoeken.


Daisy’s Golden Week

Daisy uit team China vertelt je graag wat zij allemaal op de planning heeft staan tijdens Golden Week: “normaal reizen alle Chinezen het hele land door tijdens deze week, maar nu met Corona is dat lastig. Ik ga wel even terug naar huis om mijn familie te zien, maar ik blijf vooral in Dongguan met mijn zoontje. En ik ga natuurlijk shoppen en van mijn vrije tijd genieten!”


Vragen over Golden Week

Heb je nog vragen over je productie of transport? Vanuit ons kantoor in Nederland zijn we uiteraard open en staan we open voor gesprekken en fysieke afspraken in deze periode. Stuur ons tijdig je vragen, zodat we kunnen zorgen dat alles soepel verloopt voor, tijdens en na de Golden Week voor jouw producten. Onze collega’s staan klaar om je te begeleiden waar nodig.

Wil je meer weten over wat de Golden Week inhoudt en wat het betekent in China?  Bekijk dan dit korte filmpje:


Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 20.000 euro per jaar.Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen rondom produceren in China, Vietnam en India? Volg ons dan op LinkedIn!

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL