Knallend het Chinese Nieuwjaar in

Het Chinese Nieuwjaar is traditioneel getrouw een twee weken durend feest. En natuurlijk ging dat aan ons niet onopgemerkt voorbij! Om de overgang van het jaar 4716 naar het jaar 4717, het jaar van de haan, in te luiden hebben we voor onze partners een feest gegeven, compleet in Chinese Nieuwjaarsstijl. Hiervoor hebben we ons industrieel Westerse kantoor gestoken in een Aziatisch jasje.

Uitbundig Nieuwjaar in China

De officiële jaarovergang voor onze Oosterse vrienden vond dit jaar plaats op 28 januari. Onze stagiaire Anna, die een half jaar stage loopt op ons kantoor in China, heeft in haar vlog de met rood bekleedde straten van Dongguan vast weten te leggen. Alles is compleet uitgedost voor het Chinese nieuwjaar. Rode lampionnen, spandoeken en feestelijke wensborden zijn speciaal opgehangen voor dit heugelijk feit. Heel het Oostelijk halfrond zet zich jaarlijks schrap voor deze twee weken van feestvreugde

. Want niet alleen alle Chinezen, maar vrijwel heel Azië viert het Chinese nieuwjaar met ze mee. En wie zijn wij dan om deze traditie niet te eren hier in Nederland?

Gelukkig Chinees nieuwjaar!

Op donderdag 16 februari hebben wij ons eigen Chinees nieuwjaarsfeest gevierd op ons kantoor in Veghel voor onze relaties. Waar op de Aziatische foodmarkt buiken rijkelijk werden gevuld met dumpling soep, wok gerechten uit de Chinese keuken, heerlijke kip en zalm van de straatbarbecue en dim sums, vonden op de eerste verdieping unieke en leerzame Chinese workshops plaats. Naast het beoefenen van Oosterse vechtsporten, konden feestgangers lezingen volgen, maar ook een goed potje pingpong spelen. De karaokebar bleek daarnaast een ware trekpleister, waar enthousiaste (Chinese) nachtegaaltjes nippend aan hun Chinese likeuren of genietend van hun Chinese biertjes de sterren van de met vuurwerk verlichtte hemel zongen. Want het Chinese Nieuwjaar mag natuurlijk niet voorbij gaan zonder een knallend uiteinde.

Goed begin van 4717

Het Chinese nieuwjaar was een groot succes, met dank aan onze relaties. Samen zijn wij het Chinese nieuwjaar goed begonnen, met hoop op een voorspoedige en goede samenwerking in 4717!

Wil je meer weten over produceren en tijdig je producten bestellen rondom het chinese nieuwjaar? Lees dan hier verder over wat wij doen om jouw productie tijdens deze festiviteiten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL