We R Hiring: Stagiaire Projectmanagement

Wil jij een uitdagende stage bij een internationaal bedrijf, waar je jezelf kan ontwikkelen en veel mogelijkheden hebt om te leren? Dan ben je als stagiaire bij We R Asia aan het juiste adres.

We R Asia is de productiepartner voor Europese bedrijven die willen produceren in Azië. Sinds 2007, zoeken wij samen met onze projectteams passende leveranciers met de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding en een zo duurzaam mogelijk productieproces. Dit doen we met ons team in Nederland, samen met onze lokale teams in China, Vietnam en India.

Wij zoeken een projectmanagement stagiaire die ons kan ondersteunen bij lopende projecten met klanten. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om je te verdiepen in verschillende sales, inkoop, marketing of transport vraagstukken. Hierin staan we vooral open voor jouw input en wensen!

Let op: dit is geen afstudeerstage.


Stagiaire | We R Asia

Je werkzaamheden:

Vanaf dag 1 draai jij volledig mee met ons team in Nederland en gaat bijvoorbeeld aan de slag met verschillende projecten:

 • Je ondersteunt onze projectmanagers in verschillende uitdagende projecten, bijvoorbeeld met voorcalculaties maken, communiceren met klanten en purchase orders maken;
 • Je onderhoudt het contact tussen Nederland en Azië, waarbij je dagelijks in het Engels communiceert met onze collega’s in China, Vietnam en India;
 • Je gaat langs bij klanten en denkt na over nieuwe sales kansen, en helpt hierbij de klant met sourcing mogelijkheden of zelfs nieuwe producten;
 • Je ondersteunt ons transport tussen Azië en Nederland, bijvoorbeeld door samples te versturen naar Azië of naar de klant in Nederland en door onze transporten te tracken;

Wie ben jij?

 • Je bent student commerciële economie, communicatie of een vergelijkbare studie aan het HBO of WO;
 • Je bent enthousiast en wil graag leren;
 • Je bent initiatiefrijk en kunt zelfstandig werken;
 • Je houdt van organiseren en plannen;
 • Je kunt makkelijk schakelen en je bent flexibel;
 • Je beheerst de Engelse taal vloeiend in spreken en schrijven;
 • Je hebt interesse in internationale handel, met name in Azië;
 • Je vindt het leuk om samen te werken in een hecht team.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende stage op het gebied van projectmanagement in een enthousiast team. We waarderen eigen inbreng en enthousiasme, dus je kunt zelf ook veel invulling geven aan je stage.
 • De stageperiode is in overleg, bij voorkeur beginnen in februari.

Eerdere stagiaires

Mika, stagiaire bij We R Asia: ‘Ik vind We R Asia een goede stageplek, omdat er veel diversiteit is en veel mogelijkheden om te ontdekken wat je interessant vindt. De werksfeer is goed en je werkt in een klein en jong team. Je leert zelfstandig werken, maar als je vragen hebt is er altijd voldoende tijd en aandacht om je te helpen. Verder kun je veel leren door op internationaal niveau te werken met Azië. Kortom, een hele interessante en leerzame stageplek!’


Grijp je kans!

Ben jij de stagiaire die we zoeken? En heb jij zin om in een leuk team stage te lopen en jezelf verder te ontwikkelen? Stuur dan je CV en korte motivatie naar werkgeluk@we-r-asia.com.

Heb je vragen over de vacature? Wij zijn bereikbaar op +31 413395250 en op info@we-r-asia.com.


Logo | We R Asia

Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong