Vanessa en Schumi: 15 jaar en 10 jaar bij We R Asia – Een Dubbel Jubileum!

 
Vandaag willen we graag even stilstaan bij twee fantastische teamleden die een onschatbare bijdrage hebben geleverd aan het succes van We R Asia. Vanessa en Schumi vieren hun 15- en 10-jarig jubileum bij We R Asia!


Jaren van groei en samenwerking: Vanessa en Schumi in de schijnwerpers

 Laten we beginnen met Vanessa, onze projectmanager in China, die vandaag op 3 juli, haar 15-jarig jubileum bij ons viert! Met een grote glimlach van trots kunnen we zeggen dat Vanessa gedurende al die jaren een blijvende indruk heeft achtergelaten en een schat aan kennis en ervaring heeft gebracht naar ons bedrijf. Maar laten we zeker ook Schumi niet vergeten, onze geweldige kwaliteitscontroleur die onlangs op 1 mei zijn 10-jarig jubileum bij ons heeft gevierd. Vanessa en Schumi werken samen vanuit het bruisende Dongguan in China, voor We R Asia. Samen horen ze bij het onverslaanbare team in China, dat de uitdagingen van de industrie aangaat en succesvolle resultaten levert. In deze blog vertellen we je meer over Vanessa en Schumi en hoe deze twee toppers hebben bijgedragen aan het succes van We R Asia. We kunnen niet genoeg benadrukken hoezeer we hun inzet waarderen!


Vanessa: Een Drijvende Kracht bij We R Asia Gedurende 15 Jaar

Sinds 3 juli, alweer 15 jaar geleden, is Vanessa werkzaam als projectmanager in China, bij We R Asia. Haar toewijding en vastberadenheid hebben ons bedrijf geholpen om te groeien en uit te blinken in de uitdagende wereld van internationale handel en productie in China. We hebben Vanessa een tijdje terug mogen feliciteren, want zij is moeder geworden van een prachtig zoontje genaamd Kylian. In haar vrije tijd gaat Vanessa het liefst uiteten of zoekt ze online naar de nieuwste kledingtrends! Ze heeft dan ook iedere dag weer een nieuw en trendy kledingitem aan! Vanessa heeft altijd een cruciale rol gespeeld bij het beheren van projecten in China, waar ze haar uitgebreide kennis van de lokale markt en culturele aspecten heeft ingezet. Haar vaardigheid om zowel met onze Nederlandse projectmanagers als met onze fabrieken effectief te communiceren, heeft geleid tot succesvolle samenwerkingen en een hoop blije klanten voor We R Asia. We zijn ontzettend blij en dankbaar voor Vanessa! Haar ongelooflijke doorzettingsvermogen, haar vermogen om obstakels te overwinnen en haar constante streven naar de beste resultaten. Bedankt, Vanessa, voor alles wat je doet! 


Vanessa en Schumi

Schumi: Tien Jaar Kwaliteitsexpertise bij We R Asia

Sinds 1 mei, alweer 10 jaar geleden, heeft Schumi als zowel onze kwaliteitscontroleur als projectmanager een essentiële rol gespeeld binnen We R Asia. Schumi heeft twee kinderen, waarvan de oudste genaamd Jack, alweer bijna naar de middelbare school gaat! In zijn vrije tijd gaat Schumi graag vissen. Schumi zijn vastberadenheid en oog voor detail hebben onze productieprocessen naar ongekende hoogtes gebracht, waardoor we consequent hoogwaardige producten aan onze klanten kunnen leveren. Kwaliteitscontroles door collega’s op locatie zijn van cruciaal belang voor ons bedrijf omdat ze zorgen voor het waarborgen van de productkwaliteit en het vroegtijdig identificeren van eventuele gebreken of afwijkingen. Schumi’s superkracht om kritisch te analyseren en afwijkingen te spotten, heeft ons geholpen om potentiële problemen vroegtijdig te ontdekken en aan te pakken, wat de klanttevredenheid enorm heeft vergroot. Zijn toewijding aan kwaliteit is een inspiratie voor ons allemaal en we zijn hem ontzettend dankbaar voor zijn harde werk gedurende de afgelopen 10 jaar! Samen met Jasper is Schumi laatst in Shanghai geweest, voor een bezoek met onze klanten aan de Kitchen & Bath Fair. Schumi, we zijn ontzettend dankbaar voor al je inzet en harde werk. We kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking!


Op naar meer succesvolle jaren!

 De viering van Vanessa’s 15-jarig jubileum en Schumi’s 10-jarig jubileum bij We R Asia markeert een bijzondere mijlpaal voor het bedrijf! Hun toewijding, inzet en expertise hebben We R Asia versterkt en bijgedragen aan ons succes in de dynamische wereld van internationale handel en productie, vanuit China. We zijn enorm dankbaar voor hun waardevolle bijdragen en kijken vol verwachting uit naar nog vele jaren van fijne samenwerking en gezamenlijke successen!  


Logo | We R Asia

Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 20.000 euro per jaar. 
Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL