Meet Floor: Projectmanager bij We R Asia!

We willen jullie graag kennis laten maken met onze nieuwe aanwinst, Floor! Floor komt We R Asia versterken als Projectmanager. Haar ervaring en enthousiasme vormen de perfecte aanvulling op ons bestaande team, en we zijn er volledig van overtuigd dat haar vaardigheden en inzichten onze projecten naar nieuwe hoogten zullen tillen. Welkom bij het team Floor!


Floor, zou je jezelf eens willen voorstellen? 

 

Hi, mijn naam is Floor Trommelen. Ik ben 31 jaar en woon in Veghel samen met mijn vriend Danny en onze twee kindjes Olli en Pip. Samen leuke dingen doen vind ik het allerleukste wat er is. Maar van lekker thuis zijn kan ik ook echt genieten. Zolang er lekker eten en goed gezelschap is ben ik helemaal happy!  


Hoe ben je bij We R Asia terecht gekomen?  

 

Acht jaar geleden was We R Asia een huisgenoot van het bedrijf waar ik destijds werkte. Jasper zijn sympathieke houding en de Chinese borrels zijn me altijd bijgebleven. Toen er een mooie kans voorbijkwam om ook zakelijk met elkaar in gesprek te gaan, heb ik dit niet onbenut gelaten. De warme herinnering die ik had, kwam tijdens een dagje meelopen meteen weer tot leven.  


Wat ga je toevoegen aan het team van We R Asia?  

 

Naast dat ik het heerlijk vind om zelfstandig projecten te managen, ben ik een ook echte teamplayer. Ik hou van de dynamiek die komt kijken bij het samenwerken met verschillende personen. Het is super interessant om te zien hoe iedereen op zijn eigen manier werkt en communiceert. Ik ben sociaal en loyaal en vind daardoor snel aansluiting. Ik ben altijd oprecht geïnteresseerd en bereid om te helpen. Dit wil ik door vertalen naar collega’s en klanten. Kortom: relaties creëren waarbij iedereen in zijn kracht staat zodat we vanuit daar gezamenlijk de mooiste resultaten kunnen bereiken.


Hoe ziet een dag werken bij We R Asia er voor jou uit? 

Mijn dag start onder het genot van een warme kop thee. Vanuit daar loop ik de projecten van de dag door en start ik met de projecten waar ik team China voor nodig heb. Zij hebben er inmiddels al bijna een werkdag op zitten dus fijn als we elkaar nog even vooruit kunnen helpen. Verder sta ik dagelijks in contact met mijn klanten en zorgen we intern ook dat alles gestroomlijnd doorloopt. En alle ad hoc activiteiten zorgen dat geen dag hetzelfde is. En dat is misschien wel het allerleukst!  


Waar kijkt Floor het meest naar uit?  

 

Er lopen momenteel veel nieuwe projecten met grote potentie. Ik spring eigenlijk op een supermooi moment in en kan meehelpen een goede basis neer te zetten. Vanuit daar hoop ik natuurlijk dat de projecten ook daadwerkelijk door zullen gaan. Want dan gaan er echt mooie dingen gebeuren! Ik heb zin om samen met de klant te groeien en onze samenwerking iedere dag een stukje beter te maken.  

Daarnaast ben ik in een omgeving terecht gekomen waarin ik alle ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen. Zelfontwikkeling vind ik altijd al interessant omdat ik graag blijf werken aan de beste versie van mezelf. Ik ben ervan overtuigd dat zolang ik blijf groeien als persoon ik ook de beste projectmanager voor onze klanten ben.


Last but not least, wat is je favoriete Aziatische eten?  

 

Is het erg als ik niet kan kiezen? Zoals ik al eerder aangaf word ik helemaal blij van eten. Een tafel gevuld met sushi en gyoza is altijd goed. Maar je mag me ook verrassen, ik lust namelijk alles! 


Logo | We R AsiaWij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL