Maak kennis met Projectmanager Dünya!

Sinds een paar maanden hebben we een nieuw gezicht in team We R Asia: Dünya. We stellen haar dus graag even aan je voor!


Kun je jezelf even voorstellen? 

“Ja zeker! Sommigen van jullie zullen mij ondertussen wel kennen, maar ik ben Dünya. Ik ben 30 jaar oud en kom uit Nijmegen. Daar woon ik nu nog steeds met mijn vriend en mijn twee katten: Lana en Floortje. Ik heb Rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit en ben daarna begonnen als accountmanager MKB en later als CCD analyst bij de Rabobank. Daarbij voerde ik vooral risico-analyses uit op klanten. Het samenwerken met een zakelijke klant is iets wat ik altijd heel leuk heb gevonden.”


Dus dat matcht wel goed met We R Asia!

“100%. Goed contact opbouwen met een klant en echt meedenken om samen tot een goed product te komen zijn dingen waar ik heel veel passie voor heb. Plus een super hecht team en een informele sfeer maakt voor mij het plaatje compleet. We R Asia is een vooruitstrevend bedrijf, we gaan niet over de standaard gebaande paden en kijken vooral verder naar de toekomst. Hier durven we te innoveren en nieuwe dingen uit te proberen, en daar haal ik heel veel energie uit.”


Wat voeg jij dan toe aan ons hechte en innovatieve team?

“Ik denk vooral heel veel positiviteit en vrolijkheid, maar ook een sterke pitbull mentaliteit. Naast project management vind ik het ook heel leuk om mijn creatieve geest te gebruiken en mee te denken over hoe We R Asia beter kan, bijvoorbeeld met de website of andere marketing ideeën.”


Waar kijk je het meeste naar uit?

“Dat vind ik een lastige. Bij We R Asia komen er nog zo veel dingen waar we nu nog geen weet van hebben, dat is denk ik dan ook wel waar ik het meeste naar uitkijk. We blijven snel innoveren, en dat maakt ook dat ik zeker weet dat er nog heel veel in de toekomst ligt voor ons.”


En wat wil je graag bereiken als projectmanager?

“Ik wil echt een sparringspartner worden voor klanten. Iemand waar je goed mee kan brainstormen, zodat we samen tot het beste product komen en ik ook waardevol advies kan geven. Ik hoop dat ik dat laatste in ieder geval al doe…”


Wat is jouw beste advies voor onze klanten?

“Wees zo duidelijk mogelijk in wat je wil, omdat er ontelbare mogelijkheden zijn in Azië. Het is echt belangrijk om een goed beeld te hebben van je wensen, want anders kun je alle kanten op. Zie het een beetje als de Chinese Muur, een duidelijke rechte visie voor je product.”


En tot slot nog erg belangrijk nu je bij We R Asia werkt, wat is jouw favoriete Aziatische dier?

“Even denken hoor, een Panda is te standaard, daar hou ik niet van. Dan kies ik een Orang Oetang, vind ik super mooie dieren! En ze leven volgens mij in Maleisië. Ik vind het leuk hoe veel ze op mensen lijken, en ze zijn natuurlijk oranje ;).”Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 20.000 euro per jaar.


Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen rondom produceren in China, Vietnam en India? Volg ons dan op LinkedIn!


Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL