Ontmoet onze nieuwste aanwinst in team Nederland: Bombay!

Gelukkig Chinees Nieuwjaar! Vanaf vandaag vieren we 2 weken lang het jaar van de tijger. Een jaar voor dapperheid, assertiviteit en geboren leiders. Tijgers zijn ambitieus, avontuurlijk maar kunnen ook heel voorzichtig zijn. Met nieuwe collega’s in ons team en veel unieke projecten op de planning kunnen wij deze eigenschappen ook wel gebruiken in 2022!

Om ons daarbij te helpen hebben we de hulp ingeschakeld van niemand minder dan Bombay, onze nieuwe ‘kantoor tijger’! Want ter ere van het jaar van de tijger hebben we Bombay geadopteerd bij Stichting Leeuw.


Bombay: speels en slim

Bron: Stichting Leeuw

Bombay is in 2014 opgevangen door Stichting Leeuw, nadat hij verbleef bij een trainer die katachtigen opleidde voor films en reclames. Ook is Bombay heel speels en slim, hij ligt het liefst de hele dag met zijn speelgoed in de vijver. En net als al onze collega’s bij We R Asia, houdt Bombay heel veel van zijn buurmannen die naast hem zitten.


Stichting Leeuw

Tijgers, leeuwen en andere katachtingen worden al decennia lang ernstig bedreigd. Stichting Leeuw wil deze dieren in nood een nieuwe toekomst geven. Ieder dier heeft er een eigen binnenverblijf, en in het grote buitenverblijf kunnen ze samen zijn in hun eigen groep. Ook is er een grote hal waar de dieren samen kunnen spelen. Er zelfs een jaagsimulator, die de dieren voorbereidt op hun terugkeer in de natuur.

Met onze bijdrage kan Stichting Leeuw dieren in nood opvangen en verzorgen. Ook proberen ze zo veel mogelijk de dieren terug te brengen naar hun natuurlijke habitat. Dit wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en educatieve projecten.


We R Asia goes Bombay

Bron: Stichting Leeuw

Hoe graag we ook naar onze nieuwe collega’s in India zouden willen, moeten we het nu nog even wat dichterbij huis zoeken. Dit jaar gaan we Bombay dus zeker opzoeken in zijn verblijf. En natuurlijk houden we jullie op de hoogte over onze nieuwe ‘kantoor tijger’. Wil je nu alvast meer lezen over Bombay of de andere dieren van Stichting Leeuw? Dat kan hier!

Voor nu wensen wij samen met Bombay iedereen een heel gelukkig Chinees Nieuwjaar!Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.


Logo | We R Asia

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen rondom produceren in China, Vietnam en India? Volg ons dan op LinkedIn!

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL