Kwaliteitscontrole in China

Je wilt je eigen producten laten produceren in China. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je wilt dat je producten aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Vanuit Nederland is dit lastig te controleren. Daarom kunnen wij jou helpen met onze kwaliteitscontrole in China.

Wij verzorgen voor jou de kwaliteitscontrole voor jouw productie. Door de aanwezigheid van onze kwaliteitscontroleurs in China, Schumi en Kane, zitten we bovenop het productieproces waarbij we de kwaliteit van jouw product waarborgen.

Het garanderen van kwaliteit is mijn verantwoordelijkheid. Tijdens de kwaliteitscontroles op locatie check ik daarom of de producten voldoen aan de eisen van de klanten, maar ook of de fabriek voldoet aan de duurzaamheidseisen die We R Asia stelt.’ – Schumi, verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole in China.

Onze kwaliteitscontroleurs werken via onze methodiek die we vorm hebben gegeven vanuit ons kantoor in Nederland. Deze staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles.

Op deze manier wordt de kwaliteitscontrole in China verzorgd. Wij nemen het echt voor je uit handen zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Hoe zit dit er precies uit?

We beginnen met een zoektocht naar materialen en de juiste productiewijze voor op jouw product. Hiervoor willen we jouw gewenste kwaliteitseisen weten. Tijdens deze zoektocht vinden wij de reputatie van de desbetreffende leverancier erg belangrijk. Op deze manier kunnen we de kwaliteitscontrole in China zo goed mogelijk voorbereiden.

De kwaliteitscontrole in China wordt uitgevoerd door onze kwaliteitscontroleurs. Deze gaan echt langs bij de leverancier om de kwaliteitscontrole uit te voeren.

De kwaliteit wordt getest aan de hand van een aantal samples waarbij gefocust wordt op de kwaliteit en het materiaal van het product. Daarnaast wordt er ook naar de omstandigheden in de fabriek gekeken. Op deze manier houden we ook het productieproces in de gaten en kunnen we bijsturen waar nodig.

Uitbrengen rapport

Nadat de kwaliteitscontrole in China is uitgevoerd, schrijven wij een uitgebreid rapport met daarin onze bevindingen en conclusies. Deze ontvang jij natuurlijk ook. Als de kwaliteit niet overeenkomt met de door jouw gewenste kwaliteitseisen, helpen wij jou zoeken naar een andere leverancier waar de kwaliteit wel aansluit op jouw wensen.


Kwaliteitscontrole in China: Rapport

Nadat de kwaliteitscontrole in China is uitgevoerd, schrijven wij een gedetailleerd en uitgebreid rapport over de controle met daarin onze bevindingen, conclusies en beoordeling van de leverancier. In dit rapport vind je details en beoordelingen over bijvoorbeeld het materiaal wat er gebruikt wordt voor je product en de kwaliteit van het productieproces.

Wij hechten veel waarde aan de fabrieksomstandigheden. Ook hier schrijven we een rapport over. Wij vinden een veilige werkomgeving en genoeg vrije tijd voor werknemers belangrijk. Daarnaast streven we naar een duurzame en verantwoorde productie waarbij we een zo hoog mogelijke kwaliteit waarborgen.


Kwaliteitscontrole in China en duurzaamheid

Tijdens onze kwaliteitscontrole in China waarborgen we de kwaliteit van het producten terwijl we streven naar een duurzame en verantwoorde productie. Verantwoorde consumptie en productie is namelijk één van de duurzame doelen waar we aan mee willen werken.

Daarom toetsen we onze leveranciers op hun duurzaamheid. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk samen te werken met duurzame initiatieven. Ook proberen we recyclen zoveel mogelijk te stimuleren bij onze klanten en leveranciers. De productie laat veel afval achter. Wij proberen onze klanten te stimuleren om deze te recyclen om hier bijvoorbeeld nieuwe producten van te maken.

Onze productie helemaal duurzaam maken kunnen we niet waarmaken, maar samen met onze leveranciers werken we naar steeds duurzamere producties. We zullen altijd op zoek gaan naar innovaties om de (duurzame) waarde van jouw product te vergroten.