Maak kennis met onze Chinese collega, Jodina!

In deze blog stellen we je voor aan Jodina. Jodina werkt als Projectmanager voor We R Asia in China. Met haar achtergrond in Business English en interesse in internationale handel, is Jodina een perfecte toevoeging aan team China. Haar dagen zijn gevuld met het vinden van nieuwe leveranciers, het managen van lopende projecten en het coördineren van verschillende aspecten van de productieketen. Lees meer over Jodina haar ambities en haar visie op duurzame ontwikkeling in deze blog!


Jodina, kan je jezelf eens kort voorstellen?

 

Jodina: “Hey daar! Ik ben Jodina, 25 lentes jong en gek op sport en gaming. Na een drukke werkdag vind je me vaak lekker ontspannen met een potje gamen of op het sportveld voor wat welverdiende afleiding.”


Kan je ons iets vertellen over je rol en verantwoordelijkheden bij We R Asia?

 

Jodina: “Als projectmanager bij We R Asia in China speel ik een veelzijdige rol die me constant bezighoudt. Mijn taken omvatten niet alleen het vinden van nieuwe leveranciers en het managen van lopende projecten, maar ook uit tot het coördineren van diverse aspecten van de productieketen.”


Wat heeft jou gemotiveerd om bij We R Asia te werken?

 

Jodina: “Tijdens mijn studie in Business English en mijn ervaringen tijdens stages ontdekte ik mijn passie voor de internationale handel. We R Asia voelde als de perfecte plek om mijn expertise en interesses samen te brengen. Het bedrijf staat bekend om zijn focus op internationale handel, in Azië, wat perfect aansluit bij mijn achtergrond en ambities. Ik was onder de indruk van de reputatie van het bedrijf en de mogelijkheden die het bood om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en mijn passie voor internationale handel te benutten. Bovendien sprak de bedrijfscultuur van We R Asia mij enorm aan. Het team is dynamisch, innovatief en gericht op samenwerking, wat mij motiveerde om deel uit te maken van We R Asia.”Jodina, wat zijn jouw persoonlijke ambities binnen jouw huidige rol bij We R Asia?

Jodina: “Mijn ultieme doel is om onze klanten tevreden te stellen en onze reputatie als betrouwbare partner in de industrie te versterken. Bij We R Asia streven we naar niets minder dan succes in elk project dat we aangaan.”


Wat zie jij als grootste mogelijkheid voor productie in China voor de komende jaren?

 

Jodina: “Naar mijn mening biedt China de komende jaren een enorm potentieel voor de productie van FMCG (Fast Moving Consumer Goods), vooral gericht op producten die populair zijn bij vrouwen. Deze sector vertoont een sterke groei, aangezien de vraag naar producten zoals cosmetica, persoonlijke verzorgingsproducten, kleding en voedingsmiddelen blijft stijgen. Bovendien heeft de opkomst van e-commerce in China een enorm platform gecreëerd voor de distributie van FMCG-producten.”


Jodina, welke uitdagingen zie jij voor productie in China, zowel op het gebied van technologie en duurzaamheid.

 

Jodina: “Er liggen nog uitdagingen op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid in China, maar ik ben optimistisch dat het land blijft vooruitgaan in de juiste richting. Met toenemende bewustwording en investeringen in groene technologieën, zie ik een veelbelovende toekomst waarin China een leidende rol blijft spelen in duurzame ontwikkeling.”


Wat is jouw visie voor de toekomst op het gebied van productie in China?

 

Jodina: “Ik zie duurzame ontwikkeling en technologische vooruitgang als dé gamechangers voor de toekomst van productie in China. De overheid erkent de noodzaak van een groenere koers en moedigt bedrijven aan milieuvriendelijke praktijken te omarmen. Tegelijkertijd investeert China fors in technologieën zoals kunstmatige intelligentie en robotica, waardoor processen efficiënter worden en innovatie wordt gestimuleerd. Deze combinatie van duurzaamheid en technologie markeert een nieuw tijdperk van productie, waarin China een wereldleider wordt op het gebied van groene innovatie en geavanceerde productietechnieken.”


En tot slot, wat is jouw favoriete Chinese gerecht?

 

Jodina: “Dat moet toch wel Guangdong-eten zijn!”


Logo | We R Asia

Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.
Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Laatste artikelen

[are_there_posts]

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL