Kwaliteit product China

Je wil produceren in China? Dan zijn 3 woorden van belang kwaliteit product China. Je wil dat jouw product voldoet aan de door jouw gestelde kwaliteitseisen. Hier kunnen wij je bij helpen. Met onze kwaliteitscontroles controleren wij de kwaliteit product China. Wij verzorgen deze kwaliteitscontroles op locatie in China.

Onze collega’s in China houden het productieproces nauw in de gaten. Door onze lokale aanwezigheid is communicatie ook geen barrière. Op deze manier kunnen we de kwaliteit product China zo goed en volledig mogelijk controleren.

De methodiek die wordt gebruikt bij de kwaliteitscontroles in China is vormgegeven vanuit ons kantoor in Nederland. Hierbij staat hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement centraal.

Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit product China, en kun jij je focussen op waar je echt goed in bent.


Schumi, kwaliteitscontroleur voor We R Asia in China:

‘Het garanderen van kwaliteit is mijn verantwoordelijkheid. Tijdens de kwaliteitscontroles op locatie check ik daarom of de producten voldoen aan de eisen van de klanten, maar ook of de fabriek voldoet aan de duurzaamheidseisen die We R Asia stelt.’ 

Onze kwaliteitscontroleurs voor kwaliteit product China

Ons team in Nederland werkt nauw samen met onze collega’s in China. Schumi en Kane zijn verantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles in China. Zij controleren de kwaliteit product China. Deze kwaliteit wordt gecontroleerd bij onze leveranciers in China. 

Ze zullen beginnen met een vooronderzoek naar de materialen en productiewijze van jouw product. Hierbij staan de door jouw gestelde kwaliteitseisen centraal. Daarnaast kijken we altijd naar de reputatie van de leveranciers. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kwaliteitscontrole zo goed mogelijk is voorbereid. 

Hierna wordt de kwaliteitscontrole echt uitgevoerd. De kwaliteit product China wordt dus gecontroleerd. Dit betekent dat onze collega’s fysiek langs gaan bij de leverancier. De kwaliteitscontrole wordt dus echt op locatie uitgevoerd. Ze testen een aantal samples op kwaliteit en materialen. Niet geheel onbelangrijk: ze kijken ook naar de omstandigheden in de fabriek. 

Tot slot wordt er een uitgebreid rapport geschreven waarin we onze bevindingen toelichten. Deze wordt natuurlijk naar jou teruggekoppeld. Als de kwaliteit product China niet overeenkomt met de door jou gestelde kwaliteitseisen, gaan we op zoek naar een andere leverancier die deze kwaliteit wel kan leveren. 

Benieuwd welke mensen de kwaliteitscontroles en producties voor We R Asia in Azië verzorgen? Bekijk dan hier ons volledige team. 

Kwaliteit product China: rapport

Nadat de kwaliteit product China is gecontroleerd, ontvang je een uitgebreide beoordeling van de leverancier waar de kwaliteitscontrole heeft plaatsgevonden. In dit rapport vind je details terug over de materialen die gebruikt worden voor je product, de kwaliteit van je product, en het productieproces. 

Ook geven we in het rapport over de kwaliteit product China een transparant en eerlijk beeld van de omstandigheden in de fabriek. We vinden een veilige werkomgeving en genoeg vrije tijd voor de werknemers erg belangrijk. Hier controleren we op. We R Asia streeft namelijk duurzame en verantwoorde producties, met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Duurzame kwaliteit product China

Je product laten maken in China met oog op jou gestelde kwaliteitseisen? Wij kunnen helpen.

Bij We R Asia zorgen we ervoor dat al onze leveranciers voldoen aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw bedrijf. Hier controleren we nauw op. Zo doen we er alles aan dat de kwaliteit product China van jouw product wordt gewaarborgd.

Terwijl we de kwaliteit product China controleren, streven we naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van de producten én een duurzame en verantwoorde productie. Dit is namelijk een van onze duurzame doelen waar we aan mee werken. We toetsten onze leveranciers dus ook op hun duurzaamheid. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk samen te werken met duurzame initiatieven. Ook stimuleren we recyclen zoveel mogelijk bij onze klanten en leveranciers. Zo kunnen er bijvoorbeeld van productie-afval nieuwe producten gemaakt worden.

We streven dus naar een steeds duurzamere productie. Hierbij zullen we altijd op zoek gaan naar innovaties om de (duurzame) waarde van jouw product te vergroten.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.