Thebalux: hoogwaardige badkamermeubelen

In 2021 bestonden ze alweer 25 jaar: Thebalux. In die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale onderneming met hoge kwaliteit badkamermeubelen. Van wasbakken tot spiegels, Thebalux zorgt voor een luxe badkamer uitstraling. En deze hoge kwaliteit vraagt om een goed productieproces, wat wij met veel trots uit mogen voeren in China.


Betrouwbaarheid, continuïteit en productontwikkeling

Voor hoogwaardige producten waar veel design en kennis achter zit heb je de juiste leverancier nodig. Maar deze vinden kan lastig zijn, vooral in Azië. Jeroen Hoetink, eigenaar van Thebalux, vertelt: “voor onze samenwerking met We R Asia produceerden we al een aantal dingen in Azië, via meerdere tussenpersonen. We kwamen er al snel achter dat het eigenlijk cruciaal is om te weten met wie je precies zaken doet. Met We R Asia als tussenpersoon hebben we de juiste leveranciers gevonden, en kunnen we ook samen met hen zorgen voor betrouwbaarheid en continuïteit in deze relatie.”Naast het zijn van de schakel tussen Thebalux en de leverancier, helpt We R Asia ook met productontwikkeling: “wij kunnen onze wensen neerleggen bij We R Asia, en de projectmanagers denken vervolgens echt mee over onze producten. Hoe we ze verder kunnen ontwikkelen, maar ook welke nieuwe producten we kunnen maken. Daarnaast wordt door de lokale teams in Azië ook de kwaliteit van onze producten goed gewaarborgd.”


Produceren in Azië met We R Asia

Als je zelf niet in Azië kunt zijn is het hebben van een lokale partner heel belangrijk. Jeroen: “door We R Asia weten we wat onze leveranciers in Azië kunnen, en zijn ze bereid om een extra stap te zetten. Maar als het een keer niet volgens plan loopt, is er altijd een passende back-up waar We R Asia goed naar heeft gezocht. Doordat wij dit vertrouwen hebben in onze productie in Azië, hebben we ook meer vrijheid om onze producten te ontwikkelen. De ervaring van We R Asia helpt hier enorm bij.”


Laatste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL