Studio Statement | We R Asia

Studio Statement: een statement maken met je sieraad

Studio Statement is een Nederlands sieradenmerk. Ze verkopen alleen maar goudkleurige sieraden van stainless steel. Denk hierbij aan ringen, oorbellen, kettingen en armbanden. Studio Statement is ontstaan vanuit het idee dat je met sieraden iets kunt vertellen, dus een statement kunt maken. Het merk staat voor kwaliteit, zelfverzekerdheid en stijl. Dit gevoel willen ze aan iedereen doorgeven. Door het dragen van de sieraden voel je je meer compleet. Voor welke gelegenheid dan ook, je vindt het bij Studio Statement.

Het ontstaan van Studio Statement

Lauren van Studio Statement vertelt: ‘Ik heb heel mijn leven gedroomd om een eigen sieradenmerk op te zetten. Anderhalf jaar geleden heb ik die droom doorgezet en ben ik gaan kijken hoe ik dat het beste kon doen. Het merk is ontstaan vanuit het idee dat je met sieraden iets kunt vertellen, en dus een statement kunt maken. Hierbij vind ik kwaliteit, zelfverzekerdheid en stijl belangrijk. Hierom wile ik de sieraden het liefst zelf produceren en ben ik dus bij We R Asia terecht gekomen.’


Studio Statement | We R Asia

Studio Statement en We R Asia

‘In de eerste afspraak met We R Asia hebben we alles doorgesproken en gekeken of mijn wensen aansloten op de diensten van We R Asia. Dit bleek zo te zijn. Het klikte gelijk super goed. Toen is het samplingproces begonnen en heb ik eigenlijk het hele productieproces doorlopen. We R Asia heeft voor mij het hele productieproces uit handen genomen. Het zelf regelen is namelijk erg lastig. We R Asia heeft daarbij rekening gehouden met wat ik wilde en is daarbij transparant gebleven. Ze hebben me echt ontzorgt. Overigens is het niet alleen het productieproces wat ze voor me uit handen hebben genomen. We R Asia heeft echt meegedacht over het hele totaalplaatje en de branding. Hoe heb ik het voor ogen? Hoe ga ik mijn merk op de markt zetten? Hoe zit de collectie in elkaar? Iedereen is echt super betrokken.

Laatste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL