Meybo: BMX frames met een Olympisch gouden randje

Meybo kent de wereld van BMX als geen ander. Ooit begonnen als een passie van vader en zoon is het bedrijf nu uitgegroeid tot een wereldwijde distributeur van BMX frames en fietsen. In 2013 werd Meybo de officiële partner van het Nationale Nederlandse BMX Team, en vele successen volgden. Op Meybo BMX fietsen zijn ondertussen meerdere wereldtitels binnen gereden, en zelfs een gouden medaille in 2021 op de Olympische Spelen van Tokyo door Niek Kimmann. En dat allemaal op frames designed door Meybo, geproduceerd door We R Asia in Azië.


“Onze prijzenkast wordt steeds groter mede dankzij de frames die we samen met We R Asia maken, daar zijn we trots op.”


High-end producten met hoge kwaliteit

Als een van onze eerste klanten is We R Asia samen met Meybo gegroeid in Azië, en ook in kennis over BMX frames. Sander van Meybo vertelt: “voor de samenwerking met We R Asia produceerden we de frames in Nederland, en later een deel in Azië en een deel in België. Jasper denkt echt mee over onze producten, zodat we samen kunnen innoveren.” Zelf in Azië produceren zorgde voor veel onduidelijkheid en fouten door het grote aantal tussenpartijen. Samenwerken met 1 partij maakt dit proces overzichtelijker: “Een projectmanager van We R Asia filtert de leveranciers en eventuele fouten uit het productieproces, al voordat het bij ons komt. Onze producten moeten van hoge kwaliteit zijn, en daarom zijn we heel blij met We R Asia als lokale kwaliteitscontroleur. Vooral de producten die we zelf ontwikkelen vergen veel aandacht, en We R Asia zit echt bovenop dit proces van ontwikkeling en productie, met eigen mensen en eigen kantoren in Azië.”We R Asia en Meybo: samen fietsen naar nog meer BMX successen

“Als partner van de nationale BMX selectie in Nederland is het belangrijk dat we echt kunnen focussen op het doel van onze frames: de rijders zo goed mogelijk laten presteren. De kwaliteit en duurzaamheid waar We R Asia voor staat kunnen wij doorvoeren naar onze klant. Onze prijzenkast wordt steeds groter, en daar zijn we trots op.” Met kantoren in China, Vietnam en India zit We R Asia met de neus bovenop relevante ontwikkelingen, waardoor Meybo ook kan blijven innoveren: “partijen die leveren uit een catalogus ontwikkelen niet mee met je producten. En dat is juist wat We R Asia zo uniek maakt.”


Laatste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL