Je bericht is verstuurd!

Bedankt voor je bericht.
Binnen één werkdag zullen we contact met je opnemen.

Heb je direct een vraag of opmerking? Bel ons dan gerust vrijblijvend op het nummer  +31 413 395 250, of chat met één van onze medewerkers.

Uitbesteding van productie Twistea in Azië | We R Asia

Samen werken aan het perfecte product: Twistea

Twistea is een van onze uiteenlopende klanten. Een bijzonder uniek thee merk. Eigenaar Mark van den Bogaert hield van losse thee, maar bedacht zich ineens dat er geen mooie, exclusieve en toch eenvoudige manier bestond om losse thee te presenteren. Goéie echte losse thee. Zo is Twistea ontstaan.

Een theedispenser met de meest wereldse en rijke smaken is het uitgewerkte concept van Mark. Een uitgedachte ‘draaimolen’ die natuurlijk ook realiteit moest worden. Zo zijn wij er mee ingerold. Na zoektochten voor de beste leveranciers, sampelen en testen is het huidige theedispenser bij ons in productie.

Het theedispenser wordt natuurlijk continu aangepast, verbeterd, getest en bijgeschaafd, zodat Twistea uitstraalt wat het hoort: exclusiviteit en gemak. En natuurlijk ook van deze kwaliteit is.

Twistea is één van de veelzijdige klanten die we met veel plezier bedienen. Ben je benieuwd of we aan jouw specifieke aanvraag voldoen? Aarzel niet, en bel ons even!