Hoe wij werken

1

Aanvraag

Wanneer uw aanvraag bij ons binnenkomt wordt deze zorgvuldig bekeken. Een van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen om uw aanvraag in detail te bespreken. Zodra alles voor iedereen duidelijk is zetten wij uw aanvraag door naar ons kantoor in China. Zij gaan dan voor u op zoek naar geschikte leveranciers en vragen daar alle benodigde informatie op.

Zodra alle informatie vanuit China is ontvangen, maken wij voor u een op maat gemaakte offerte. Gaat u akkoord met de offerte, dan ontvangt u van ons een orderbevestiging en gaat de sampleproductie van start.

2

Sample

Direct nadat u van ons de orderbevestiging hebt ontvangen, geven wij de leverancier de opdracht de sampleproductie te starten. Zodra de eerste samples klaar zijn, laten wij deze eerst naar ons kantoor in Nederland versturen ter goedkeuring door ons team. Pas als wij tevreden zijn wordt het sample naar u gestuurd. Als ú echter niet tevreden bent, laten wij het sample opnieuw produceren met de aanpassingen die u aan ons door heeft gegeven. Pas als u het sample heeft goedgekeurd, gaan wij over op de productie.

3

Productie

Het sample is door u goedgekeurd. Dat betekent dat de leverancier nu van start gaat met de productie. Tijdens het productieproces voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat het product aan alle standaarden en normen voldoet. Tussentijds houden wij u constant op de hoogte van het proces, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

4

Levering

Het productieproces is afgerond en uw producten staan klaar om vervoerd te worden. Tijdens de aanvraag heeft u aangegeven of u uw producten per zeevracht of luchtvracht wilt laten vervoeren. Een combinatie van beide behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Zodra uw producten in Nederland zijn gearriveerd worden deze door ons opgehaald. Wij bezorgen uw producten dan vervolgens op de afgesproken plek van bestemming.

Wilt u graag dat uw producten in het buitenland worden bezorgd, geef dit dan aan ons door. Wij zorgen ervoor dat uw producten altijd op het door u aangegeven adres afgeleverd worden.


Missie & visie

Missie

"‘We R Asia streeft ernaar kwaliteit te leveren aan de Europese markt d.m.v. het maken van ethische keuzes m.b.t. alle aspecten van het productieproces in Azië, en wil zich op deze wijze onderscheiden én groei realiseren’."


Visie

"We R Asia koopt direct in bij productiepartners in Azië. Dit resulteert in levering van kwalitatief goede, scherp geprijsde producten voor onze klanten. Dit gebeurt op transparante en bewuste wijze, conform de Europese kwaliteitsnorm, en volgens de afgesproken deadline."