Sourcing Vietnam

Op zoek naar product sourcing Vietnam, want de productiekosten liggen lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers kunnen. Toch kan sourcing in Vietnam door de complexheid ervan zorgen voor wat risico’s. In dat geval kunnen wij je volledig ontzorgen! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van productie in Azië én onze lokale aanwezigheid in Vietnam kunnen wij een leverancier vinden die past bij jouw kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Wat doen we voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken we een leverancier die aansluit op jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we over op productie.

We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij al onze leveranciers, zo ook bij jouw leverancier. Zo zorgen we dat we de voortgang en de kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en bijsturen wanneer nodig. 

Op het moment dat de productie van je aanvraag is afgerond, zorgen we dat de producten per lucht- of zeevracht worden afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de import!

Onze collega's
in Vietnam: Linh & Path

Sinds medio april 2020 hebben we een kantoor geopend in Ho Chi Minh  City, Vietnam. Hier zitten onze toppers Linh en Path, die voortaan de zoektocht naar leveranciers, de kwaliteitscontroles en de levering op zich gaan nemen vanuit Vietnam. 

Lees hier meer over Linh & Path en wat zij zoal voor je betekenen in Vietnam!

Handelspartner in Vietnam voor onder andere kwaliteitscontrole Vietnam, sourcing Vietnam en keuring in Vietnam| We R Asia