Sourcing China

Op zoek naar productie sourcing China omdat de de productiekosten lager liggen en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers dit kunnen. Toch kan laten sourcing in China door de complexheid zorgen voor wat risico’s. In dat geval kunnen wij je volledig ontzorgen! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van productie in Azië én onze lokale aanwezigheid in China kunnen wij een leverancier vinden die past bij jouw kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Wat doen we voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken we een leverancier die aansluit op jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we over op productie.

We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij al onze leveranciers, zo ook bij jouw leverancier. Zo zorgen we dat we de voortgang en de kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en bijsturen wanneer nodig. 

Op het moment dat de productie van je aanvraag is afgerond, zorgen we dat de producten per lucht- of zeevracht worden afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de import!

Onze collega's
in China

Al sinds jaar en dag hebben we een kantoor in China, met vijf Chinese collega’s. De meesten van hen kunnen we al jaren onze collega’s noemen. Om de twee á drie maanden gaat iemand van ons Nederlandse team naar China, om te kijken hoe het met iedereen is, maar ook om een kijkje te nemen bij al onze leveranciers. Zo houden we gevoel met elkaar, maar ook met onze leveranciers. 

Bekijk hier ons hele team!

Transport China, Handelspartner in China voor productie in China | We R Asia