Sourcing China

Op zoek naar productie sourcing China omdat de de productiekosten lager liggen en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers dit kunnen. Toch kan sourcing China door de complexheid zorgen voor wat risico’s. In dat geval kunnen wij je helpen. Wij kunnen je namelijk volledig ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van productie in Azië én onze lokale aanwezigheid in China kunnen wij een leverancier vinden die past bij jouw kwaliteits- en duurzaamheidseisen en sourcing China mogelijk maken. Benieuwd wat we voor jou doen? 

Op basis van jouw wensen zoeken we een leverancier die aansluit op jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we over op sourcing China. 

We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij al onze leveranciers, zo ook bij jouw leverancier. Zo zorgen we dat we de voortgang en de kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en bijsturen wanneer nodig. 

Op het moment dat de productie van je aanvraag is afgerond, zorgen we dat de producten per lucht- of zeevracht worden afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de import!

Onze collega's in China

We R Asia heeft jarenlange ervaring met duurzame sourcing uit Azië. Hierin staat hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement centraal, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles. 

Al sinds jaar en dag hebben we een kantoor in China, met zes Chinese collega’s. De meesten van hen kunnen we al jaren onze collega’s noemen. Om de twee á drie maanden gaat iemand van ons Nederlandse team naar China, om te kijken hoe het met iedereen is, maar ook om een kijkje te nemen bij al onze leveranciers. Zo houden we gevoel met elkaar, maar ook met onze leveranciers. Hierdoor zorgen we ervoor dat sourcing China goed verloopt. 

Benieuwd naar de mensen achter sourcing ChinaBekijk hier ons hele team!

Sourcing China | We R Asia

Duurzame Sourcing China

Sourcing China | We R Asia

Het produceren van goederen in China kan verschillende uitdagingen met zich meebrengen, maar het biedt ook veel voordelen. De productiekosten zijn er lager, de schaalbaarheid van de productie is vaak hoger en het zorgt voor een verstandige spreiding van risico’s in de productie. 

Met sourcing China bij We R Asia zorgen ervoor dat al onze leveranciers voldoen aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw bedrijf. Zo werken we met verschillende duurzame initiatieven samen, zoals GroenBezorgen. Ons team in China controleert deze leveranciers regelmatig, in de vorm van kwalitetiscontroles, om ervoor te zorgen dat de afgesproken kwaliteit gehandhaafd blijft en we niet voor verrassingen komen te staan. 

Samen met onze leveranciers streven we naar een steeds duurzamere productieprocessen. We nemen de verantwoordelijkheid om het produceren in China voor jou te regelen, zodat jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent. 

Sourcing China: van aanvraag tot levering

Zodra jouw aanvraag is besproken en in behandeling is genomen, zal ons team in China beginnen met het zoeken van potentiële leveranciers voor jouw sourcing China. Deze leveranciers dienen te voldoen aan zowel jouw als onze kwaliteits- en duurzaamheidseisen. De productie van de samples begint pas nadat jij akkoord hebt gegeven. 

Na goedkeuring van de samples geven we de leveranciers instructies om het productieproces te starten. We voeren regelmatig controles uit om ervoor te zorgen dat de kleding aan alle vereiste normen en standaarden voldoet. Daarnaast houden we je op de hoogte met updates over sourcing China. 

Als je benieuwd bent naar wat we voor jou kunnen betekenen, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen we ook voor jou wat betekenen!