Shake Academy x We R Asia

Wat leuk dat jij via Shake Academy bij ons terecht bent gekomen! Op deze pagina vertellen wij je meer over wie wij zijn, wat we doen, wat we eventueel voor jou kunnen betekenen en natuurlijk over de winactie! 

Op basis van jouw wensen zoeken wij als jouw productiepartner in China een van de juiste producenten in China die aansluit bij jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we verder met de productie.

We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij onze producenten in China, zo ook bij jouw producent. Zo zorgen we dat we de voortgang en kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en bijsturen waar nodig. Zo houden we overzicht en controle over de productie.

Op het moment dat het produceren van jouw aanvraag is afgerond in China zorgen we dat de producten per lucht- of zeevracht worden afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de import vanuit onze producenten in China.

Wie zijn wij?

We R Asia is sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie in Azië voor Europese klanten. We hebben jarenlange ervaring met het duurzaam produceren in Azië. Onze methodiek staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles. Of je nu op zoek bent naar mogelijkheden om sportartikelen of juist industriële onderdelen te produceren, wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. 

Ons bedrijf beschikt over vestigingen in Nederland, China, Vietnam en India. Hierdoor zijn wij verantwoordelijk voor het hele productieproces: van het zoeken naar de geschikte leverancier, het maken van samples tot aan de import en de levering. Kortom: wij ontzorgen je gedurende het hele productieproces. 

Wie is onze klant?

 • Minimale bestelwaarde van €40.000 per jaar. Deze is te verdelen over 2 orders van minimaal €20.000 per order. 
 • Het aantal stuks is afhankelijk van het bedrag van de order. 
 • Klanten met uiteenlopende verkoopkanalen, zoals een eigen merk, groothandel, webshop of productiefabrieken. 

Op deze manier kunnen wij onze klanten de best mogelijke en waardevolle productiediensten bieden. Bij leveranciers kunnen we op deze manier impact maken en zorgen dat de gewenste productkwaliteiten worden gerealiseerd. 

Doe mee aan de winactie

Als klant van Shake Academy kun je bij We R Asia profiteren van een mooie korting en kans maken op een unieke prijs. Wanneer jij kiest om bij ons een sourcingtraject te beginnen, maak je namelijk kans op een zakenreis naar China. Normaal gesproken beginnen onze sourcingtrajecten vanaf €995, maar dankzij onze samenwerking met Shake Academy bieden wij jou de mogelijkheid om nu te starten voor slechts €795. Tijdens het sourcingtraject gaan wij voor jou op zoek naar de meest geschikte leverancier in China, Vietnam of India. Wij houden je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen tijdens het productieproces, zoals transport en reguleringen, om zo een transparant en zo duurzaam mogelijke productie in Azië te realiseren. 

Als klant van Shake Academy maak je automatisch kans op een retour vliegticket naar China wanneer je een sourcingtraject start bij ons. Hieronder lees je precies wat het retour vliegticket precies inhoudt! 

Hoe ziet de business trip eruit?

Wij zorgen voor het retourticket naar China en bieden onze diensten ter plaatse aan om te voldoen aan jouw behoeften. Tijdens de 8-daagse reis naar China krijg je de gelegenheid om onze fabrieken en productlocaties te bezoeken en ons productieproces van dichtbij te bekijken. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers en zo meer inzicht te krijgen in de werkwijze van jouw leveranciers. We maken het dus mogelijk om persoonlijk kennis te maken met onze lokale partners en de leveranciers die zijn gekozen voor jouw productieproces, en om te netwerken met andere professionals uit jouw branche. Op deze manier krijg je niet alleen een goed beeld van het productieproces, maar ook van de mensen en bedrijven die erbij betrokken zijn. 

Daarnaast biedt de reis de mogelijkheid om de rijke cultuur van China te ervaren. Je zult historische bezienswaardigheden bezoeken, lokale gerechten proeven en de lokale gewoonten en tradities ontdekken. Kortom, de business trip naar China biedt niet alleen de unieke kans om onze werkwijze te leren kennen, maar ook om jouw eigen kennis en ervaring als ondernemer te verrijken. We hopen dat deze reis je helpt bij het bereiken van jouw zakelijke doelen en en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in China!

Start jouw eigen sourcingtraject

Wil jij starten met sourcen in Azië, omdat de productiekosten er lager liggen en je grotere aantallen geleverd kan krijgen binnen een kortere tijd? Dankzij onze samenwerking met Shake Academy kan jij voor slechts €795 starten. Op basis van jouw voorkeuren zoeken we een geschikte leverancier in Azië die aansluit op jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sample sourcingtraject in, totdat jij zelf akkoord bent met je product. Dan pas gaan we verder met het sourcingtraject. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Algemene voorwaarden

Hieronder vind je de algemene voorwaarden voor de business trip naar China. 

 1. De winactie staat open voor alle klanten die via Shake Academy bij We R Asia terecht zijn gekomen en die een sourcingtraject bij ons afnemen. 
 2. De reis is bedoeld voor één persoon en omvat een retourticket per vliegtuig. 
 3. De reisdatum zal in overleg met de winnaar worden bepaald en is afhankelijk van beschikbaarheid en eventuele beperkingen.
 4. De winnaar van de winactie wordt aangekondigd wanneer er 20 sourcings zijn afgenomen door Shake Media klanten. 
 5. De winnaar dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort en eventueel benodigde visa en andere reisdocumenten. 
 6. De winnaar gaat akkoord met het gebruik van zijn/haar naam en afbeelding voor promotionele doeleinden van We R Asia. 
 7. We R Asia is niet aansprakelijk voor enige schade, kosten of verliezen die voortvloeien uit of verband houden met deelname aan de winactie of de reis naar China. 
 8. Door deel te nemen aan de winactie gaat de deelnemer akkoord met deze algemene voorwaarden. 
 9. In alle gevallen waarin deze algemene voorwaarden niet voorzien, beslist We R Asia naar eigen inzicht.