Kwaliteitscontrole China, Vietnam & India

Waarom een kwaliteitscontrole in China, Vietnam en India? Je kiest ervoor om producten te laten maken in China, Vietnam of India. Je wilt natuurlijk dat deze producten voldoen aan de gewenste kwaliteitsstandaarden. Vanuit Nederland is het echter lastig te controleren hoe de kwaliteit van de productie is. Al helemaal in deze tijd.

Gelukkig ontzorgen wij deze kwaliteitscontroles volledig voor je! Dankzij aan onze lokale aanwezigheid met een kantoor in China, Vietnam en India zitten we bovenop het productieproces en is communicatie geen barrière.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op!

Allereerst doen we onderzoek naar de materialen en productiewijze van jouw product en bevragen de kwaliteitseisen die jij wenst. Ook doen we vooronderzoek naar de reputatie van desbetreffende leverancier.

Onze collega in China, Vietnam of India gaat fysiek langs bij de leverancier om de kwaliteitscontrole uit te voeren. Dit doen we door een aantal samples te testen op kwaliteit en materialen. Ook kijken hoe de omstandigheden in de fabriek zijn.

We schrijven een gedegen rapportage uit over de bevindingen. Deze koppelen we terug naar jou. Is de kwaliteit niet naar behoren? Dan kunnen we mee helpen zoeken naar een leverancier die qua kwaliteitseisen aansluit op jouw wensen!

Kwaliteitscontrole China en vietnam, keuring in China | We R Asia