Sourcing en kwaliteit Azië

Sourcing en kwaliteit gaan altijd hand in hand bij We R Asia. Wij staan daarom ook voor produceren met hoge kwaliteit in Azië. Dit geldt ook voor de samenwerking tussen onze teams in China, Vietnam, India en Nederland. Zo streven we altijd naar een zo duurzaam mogelijke productie van jouw gewenste product in Azië.

Naast duurzame sourcing controleren we met onze inspectie regelmatig ook de duurzaamheid en kwaliteit van het productieproces in Azië. Bij een kwaliteitscontrole gaat een van onze collega’s langs bij de leveranciers, zodat zij altijd aan jouw en onze kwaliteitseisen voldoen. Dit allemaal met 1 doel: sourcing en kwaliteit Azië.

Verantwoorde productie en kwaliteit in Azië zijn duurzame doelen waar wij naar streven. Zo werken we samen met duurzame initiatieven, recyclen we zo veel mogelijk productieafval en leveren we duurzame inspectierapporten.

Onze mensen zijn net zo belangrijk als onze klanten, want zij staan voor onze hoge kwaliteit in Azië en in Nederland. Een van onze projectmanagers reist dan ook regelmatig naar Azië. Zo houden we connectie met onze leveranciers, maar ook met onze mensen.

Als We R Asia werken we naar verschillende mondiale doelen van de Verenigde Naties die onze duurzaamheid en kwaliteit in Azië waarborgen. Hieronder vallen waardig werk en economische groei, goede gezondheid en welzijn en verantwoorde consumptie en productie.

Sourcing en kwaliteit Azië: samenwerken met duurzame initiatieven

Veel van onze klanten werken met duurzame materialen en zijn altijd op zoek naar nieuwe initiatieven. Wij zoeken daarom ook samen met jou blijvend naar mogelijke duurzame innovaties die de productiekwaliteit in Azië blijven ondersteunen en jouw product verbeteren.

Sourcing en kwaliteit Azië wordt ook ondersteund door onze kwaliteitscontroleurs die regelmatig langsgaan bij de leveranciers in China, Vietnam en India. Dit om kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen, maar ook om mogelijke innovaties en verbeteringen te ontdekken.

In samenwerking met de startup Hrein produceren we bijvoorbeeld ondergoed gemaakt van de plastic soep.

Goede gezondheid en welzijn

We willen de gezondheid van al onze medewerkers in Nederland en China garanderen en stimuleren. Dit doen we met kleine initiatieven zoals het uitdelen van Fitbits en het organiseren van sportieve teamuitjes.

Daarnaast willen we verzekeren dat de mensen die bij onze leveranciers in de fabrieken werken verzekerd zijn van de juiste arbeidsomstandigheden om gezond te kunnen leven. Voldoende vrije tijd en een schone werkomgeving zijn hierbij cruciaal. Sourcing en kwaliteit Azië wordt zo dus ook ondersteund door initiatieven en aansturing vanuit Nederland.

Onze teams

We R Asia is opgericht in 2007, hierdoor hebben we jarenlange ervaring met kwaliteit en sourcing in Azië. Onze methodiek staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, project management en kwaliteitscontroles.

Om jouw producten succesvol te sourcen uit Azië, hebben we lokale teams in Nederland, China, Vietnam en India. Zo hebben we nauw contact met al onze leveranciers in Azië en zorgen we dat produceren in Azië soepel verloopt voor jouw bedrijf.

Benieuwd naar welke teams jouw productie ondersteunen onze verschillende locaties? Bekijk dan hier ons volledige team.

De band met onze klanten

Onze klanten zijn onze meest waardevolle critici. We willen daarom ook een zo persoonlijk mogelijk contact om altijd te weten wat er speelt en waar de productie in Azië nog beter ondersteund kan worden.

Daarom krijgen zij ook een keer per jaar onze waardering tijdens de viering van het Chinese Nieuwjaar, in de vorm van een feest of een passend cadeau. Bekijk hier de filmpjes van een afgelopen viering van het Chinese Nieuwjaar!